Haber Cep Telefonu firmalarının satışlarındaki Son durum

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
Samsung un batması dileğiyle ( Ki bu gidişle batacak) Fakat beni asıl şaşırtan firmalar ise Sony ve HTC oldu ne yalan söyleyeyim.Asus'u da yakında bu listenin bir yerlerinde görürsek pek şaşırmayın [emoji3]

O listede gördüğün bütün şirketler batar samsung yine batmaz. Samsung sadece telefon mu üretiyor ki ? Apple da kullanılan işlemciler bile samsungun malı iken nasıl batsın söylermisin ?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

kestal

kestal

Üye
O listede gördüğün bütün şirketler batar samsung yine batmaz. Samsung sadece telefon mu üretiyor ki ? Apple da kullanılan işlemciler samsungun malı iken nasıl batsın söylermisin ?
Sadece telefon üretmediğini elbette biliyoruz kardeş.Ben bu cümleyi kurarken şirketin mobil bölümünü kastettim.Yoksa Samsung un diğer ürünlerine bir garezim yok.Akıllı telefon bölümünü rahat bıraksa yeter[emoji4]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung Galaxy A5 ve A serisi ile hiç istemiyeceğiniz kadar kendini toparladı toparlayacak. Emin olabilirsiniz...
Aliminyum tasarıma geçtiler,eskisi kadar rakipsiz olacaklardır.

Polymath

Polymath

Üye
Sadece telefon üretmediğini elbette biliyoruz kardeş.Ben bu cümleyi kurarken şirketin mobil bölümünü kastettim.Yoksa Samsung un diğer ürünlerine bir garezim yok.Akıllı telefon bölümünü rahat bıraksa yeter[emoji4]

Mobil neden batsın ki kardeşim? Yolda gördüğümüz 10 kişiden 5 inde samsung var. Halende almaya devam edıyor ınsanlar. Elbet değişiklik yapacaklardır. Elbet satışları yine yükselteceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

askımm

Üye
ixomi pazara acılsaadya :)

Üst Alt