Cep telefonu ekranı deriye giriyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi

Çevreci teknolojik cihaz tasarımları üzerine açılan yarışmada yer alan tasarım, insan koluna yerleştirlen saydam ekran üzerinden cep telefonu ekranının görülmesine imkan tanıyor

[ Ceren Akış - 04.03.2008 15:22:12 ]

</B>
Jim Mielke tarafından tasarlanan dizayn gelecekte cep telefonlarının nasıl bir noktaya varacağını gösteriyor. Tasarıma göre kas dokusuyla deri arasına yerleştirilen bir silikon yardımıyla insan kolunun içerisine ufak bir saydam ekran koyuluyor. Bluetooth destekli cep telefonunuzla ekran arasında kurulan bağlantı sayesinde telefonunuza çağrı ya da mesaj geldiğinde kolunuzda bulunan ekranda bilgileri görebiliyorsunuz. Arayan numarayı gösterme, görüntülü sohbet ve telefon çevirme gibi fonksiyonlara sahip olan tasarım, kolunuza yapılmış dijital dövme görüntüsü yaratıyor. Cihazın sağlıkla ilgili konularda da kullanılabileceği belirtiliyor. Örneğin ekranda kan ve tansiyonla ilgili sonuçlar görülebilecek.

• Beğen
Tepkiler: heondan

bora006

bora006

Üye
iddiaya girerim yakın bir gelecekte artık bulunmak istemesek te insanlar yerimizi anında bulabilecek baksanıza artık tel. vücudumuza girecekmiş aslında kötü bişey yaaa

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bence teknolojik gelişme ii bişedir
sadece insanlar kötü yapar
ama her türlü tekoloji güzeldir:oke:

furkano

furkano

Üye
Telefonu yakında tutmanın zararlı olduğu kanıtlandı pekş içimize girerse durum ne olur.. bence daha faydalı şeylerde kullanılsa teknoloji daha iyi..

nightdragon35

nightdragon35

Üye
daha önce bende duymuştum ama resimli olarak ilk defa görüyorum.bence saçma ir uygulama.gereksiz yani.birde şajz konusu beni acayip korkutuyor...:coold:

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
teknoloji dur durak bilmiyor

last_shout

last_shout

Üye
güzel ve zor bir buluş ama ne biliyim kötü gibi görünüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt