Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep Telefonu Bakım ve Tamir Setim :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman
Üye
Konu Sahibi
Cep Telefonu Bakım ve Tamir Setim :)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kezban yenge
Üye
Güzelmiş
dedeminoglu
Üye
Nokia 7610 şebeke sorunu var hocam ne yapmak gerekiyor?
Format at düzelmesse içinde şebeke entegresi parçası vs değişmesi lazım yada ankartta şebeke çipi arızası vardır fön sıcak üflemeli aletle o parçanın değişmesi lazım.Telefoncuya gtürdnmü? 15-20 tlye yaparlar ama fiyatta anlaş olmadı 4-5 tamirciden fiyat al uygun fiyata bul.
Format at düzelmesse içinde şebeke entegresi parçası vs değişmesi lazım yada ankartta şebeke çipi arızası vardır fön sıcak üflemeli aletle o parçanın değişmesi lazım.Telefoncuya gtürdnmü? 15-20 tlye yaparlar ama fiyatta anlaş olmadı 4-5 tamirciden fiyat al uygun fiyata bul.
kac kez format attım düzelmedi.sonra telefoncuya götürdüm yaptılar ama sinyal birden tek çubuğa düşüyordu o ara yine format attım bu kez hic sinyal gelmez olmuştu.şu aralar pek sinyal yok ama ara ara geliyor.durum bu hocam
kac kez format attım düzelmedi.sonra telefoncuya götürdüm yaptılar ama sinyal birden tek çubuğa düşüyordu o ara yine format attım bu kez hic sinyal gelmez olmuştu.şu aralar pek sinyal yok ama ara ara geliyor.durum bu hocam