Cep Telefonu Bakım ve Tamir Setim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Bakım ve Tamir Setim :)

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Güzelmiş :)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Nokia 7610 şebeke sorunu var hocam ne yapmak gerekiyor?

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610 şebeke sorunu var hocam ne yapmak gerekiyor?

Format at düzelmesse içinde şebeke entegresi parçası vs değişmesi lazım yada ankartta şebeke çipi arızası vardır fön sıcak üflemeli aletle o parçanın değişmesi lazım.Telefoncuya gtürdnmü? 15-20 tlye yaparlar ama fiyatta anlaş olmadı 4-5 tamirciden fiyat al uygun fiyata bul.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Neo v kasa cıızldı degışım kac para cıkar hocam

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Format at düzelmesse içinde şebeke entegresi parçası vs değişmesi lazım yada ankartta şebeke çipi arızası vardır fön sıcak üflemeli aletle o parçanın değişmesi lazım.Telefoncuya gtürdnmü? 15-20 tlye yaparlar ama fiyatta anlaş olmadı 4-5 tamirciden fiyat al uygun fiyata bul.

kac kez format attım düzelmedi.sonra telefoncuya götürdüm yaptılar ama sinyal birden tek çubuğa düşüyordu o ara yine format attım bu kez hic sinyal gelmez olmuştu.şu aralar pek sinyal yok ama ara ara geliyor.durum bu hocam

---------- Eklendi @ 22:19:16 ---------- Yazıldı @ 22:17:40 ----------

Bir de o arka antenin bulunduğu yere alümiyom folyo koy dediler,yaptım ama faydasi olmadı.baska benim yapabilecem bir sey var midir?

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi

kac kez format attım düzelmedi.sonra telefoncuya götürdüm yaptılar ama sinyal birden tek çubuğa düşüyordu o ara yine format attım bu kez hic sinyal gelmez olmuştu.şu aralar pek sinyal yok ama ara ara geliyor.durum bu hocam

---------- Eklendi @ 22:19:16 ---------- Yazıldı @ 22:17:40 ----------

Bir de o arka antenin bulunduğu yere alümiyom folyo koy dediler,yaptım ama faydasi olmadı.baska benim yapabilecem bir sey var midir?

Valla bi fikrim yok:) yaptırdığın yere götür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...