Cep telefonu artik bilgi ve oyun icin kullaniliyor»»

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu artik bilgi ve oyun icin kullaniliyor»»

Cep telefonunu sadece konuşmak için kullananların devri çoktan kapandı. Cep telefonu operatörlerinin sunduğu birbirinden ilginç servisler, marka ve modeli ne olursa olsun bu cihazları kapsamlı birer bilgi ve eğlence platformuna dönüştürüyor.
Cep telefonu operatörleri, her geçen gün birbirinden renkli servisleri gün ışığına çıkarıyorlar. Bu servisler cep telefonunuzu eğlence üssüne çeviriyor, yeteneklerine yetenek ekliyor, zor zamanda imdadınıza yetişiyorlar.
Tam gaz eğlence
Cep telefonlarının artan yetenekleri, cepte eğlence kavramını giderek daha çok öne çıkarıyor. Turkcell, Avea ve Vodafone operatörlerinin üçü de Java destekli cep telefonları için geniş bir oyun kataloğuna sahip. Bu katalogdan seçtiğiniz oyunları cep telefonunuza indirip hemen oynamaya başlayabiliyorsunuz.
Eğlence kavramını bunun ötesine geçiren servislerin sayısı da az değil. Örneğin Turkcell N’oldu bana servisi, portre resminizi çekip gönderdiğinizde sizin nasıl bir yaratık olabileceğinizi kestirip sonucu geri yolluyor. Avea’nın Karaoke servisi ise, sevdiğiniz şarkılara cep telefonunuzdan kendi sesinizle eşlik edip, daha sonra bunu zil sesi olarak kullanmanıza veya sevdiklerinize göndermenize imkan tanıyor.
Bilgiler elinizin altında
Operatörler tarafından sunulan servisler arasında eğlencenin hemen ardından bilgilendirmeye yönelik olanlar geliyor. Örneğin Turkcell’in CepteCevap ve Avea’nın HazırCevap servisleri sayesinde, merak ettiğiniz bir soruyu kısa mesajla servis numarasına gönderip cevabını kısa mesajla alabiliyorsunuz. Ayrıca cep telefonunuzu kullanarak hava durumu tahminlerine, spor müsabakalarının sonuçlarına, sıcak haberlere, borsa ve hisse senedi bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.
Bunun ötesinde, bu servisler yardımıyla cep telefonunuzdan e.Devlet uygulamalarına bile erişebiliyorsunuz. Böylece çeşitli kurumların sınav sonuçlarını, vergi borcu dökümünü, hatta belli konulardaki istatistik bilgilerini bile görüntüleyebiliyorsunuz.
Paranı cebinde taşı
Operatör servisleri sayesinde artık cep telefonunuzla ürün beğenip alışveriş yapmanız da mümkün. Turkcell MobilÖdeme servisi, bu alandaki en kapsamlı servis. Bu servis sayesinde anlaşmalı bir çok mağazadan cep telefonunuzla ödeme yapabildiğiniz gibi, bazı kurumların fatura ödemelerini de cep telefonunuzdan gerçekleştirebiliyorsunuz. Avea ise HepsiBurada.com ile yaptığı anlaşma sayesinde bu mağazadan cep telefonunuzla alışveriş yapmanıza izin veriyor. Alışverişin yanında, cep telefonunuzu banka şubesine bile dönüştürebiliyorsunuz.
Tüm bu bahsettiğimiz servisler, buz dağının sadece görünen kısmı. Cep telefonunuz, artık sadece bir sesli iletişim aracı değil. Operatörlerin sunduğu servislerden destek alarak, bu küçük iletişim harikalarını benzersiz bir eğlence ve verimlilik merkezine dönüştürebilirsiniz.
Servis listesine nasıl ulaşırım
Türkiye’de faaliyet gösteren mobil operatörlerin sundukları servislerin listesine ve detaylı servis bilgilerin ulaşmak için İnternet sitelerini ziyaret edebilir veya destek telefonlarını arayabilirsiniz.
AVEA:
Çağrı Merkezi: 444 1 500
İnternet Adresi:
TURKCELL
Çağrı Merkezi: 444 0 532 - 444 0 535
İnternet Adresi:
VODAFONE
Çağrı Merkezi: 444 0 542
İnternet Adresi:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt