Cep telefonu alacağım ( lütfen yardım lütfen )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrAzYJuNioR

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu alacağım ( lütfen yardım lütfen )
Başta Şunu Söyleyim Sizlere Samimi Olmak İstiorum Ben 15 Yaşındayım.Ve Ailemle Konuştum Yeni Telefon Alacağım.Şuan Aklım Karşık Ama Ben IPHONE Düşünüorum.Samsung veya Nokia nın Son Telefonlarıda Etklior Beni.Öncelikle IPHONE Kullanıcıları Tavsiye Eder Mi.Diğer Kullanıcıların Önerileri Hangi Telefonlar.Birde Şunu Çok Merak Ediyorum.IPHONE ların Amerikada Satış Fiyatlarının $200 Dolar Olduğunu Gördüm.Ancak Amerikada Tanıdığım Yok.Almanya ve Avustralya Gibi Ülkelerde Bu Fiyatta Mı Satılıor.Veya Daha Az Farkla Mı? Yurtdışından Akrabama Söylemeye Değer Mi.

Lütfn Yardımm.

Şimdiden Yardımlarınız İçin TŞK EDERİM.:oke:

Consul9

Consul9

Üye
walla bütçen uygusa samsug omea yada blackberrry al derim

ltfllh

ltfllh

Üye
telefonun iphone 3g s gözüküyor aldın herhalde de onlar ısınıyomuş hatalıymış die duydum iphone s ler paran yeterse blackberry curve 8900 al

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
bence n73 al

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İlla Dokunmatik İstiyorsan Nokianın son Çıkanı dediğin Herhalde N97 Onu alacağına Blackberry Storm veya Nokia 5800 Hiç Olmadı Samsung Omnia Al derim ben.

futbol123

futbol123

Üye
n95 8gb al

..escape..

..escape..

Üye
Amerika da satış fiyatı 200 değil ki o başta ödediğin fiyat eğer İngilizce biliyorsan ve o yazının yani o sayfanın altını ok uduysan anlardın orada 200ü başta ödüyorsun sonra senet gibi bişile devamını ödüyorsun ordada burdakinden biraz daha az bir fiyata geliyr.5800 alabilirsin ama bütçem uygun diyorsan blackberry yada omnia falan al yada N97

franklinda

franklinda

Üye
5800 uygun fiyatı ile alabilecek olduğun bir telefon ama imkanın varsa n97 gibi birtane telefon al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...