Cep telefonlerınız güvenle kayıt altına alınır..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bycandyboy

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonlerınız güvenle kayıt altına alınır..
Degerli forum üyeleri ben daha önce donanım haber forum sitesinde kayıt işleri yapıyodum kimse yanlış anlamasın reklam falan yapmyıroum bilen biliyo zaten ama bu forumda kayıt için bir çok arkadaşın yardım istedigini ve pasaport bulamadıgını görünce yardım etmek istedim..Benim o forumdaki nickim MEHMET__KOSOVALI kayıt yaptıgım arkadaşlarada sorabilirsiniz öyle kaydedip sonra gidip başka telefon kaydı yapıp hizmet verdigim arkadaşların telefonları kapanmaz kesinlikle çünkü biz yasadışı hiç bir iş yapmıyoruz yapmayız..Herkes kafasına göre fiyat verir kimi 50 der kimi 100 ben devamlı bu işlerle ugraşıyorum ben güvencemden dolayı fiyatım 70 tl dir isteyen arkadaşlar cep ile de ulaşabilir herkese iyi forumlar:oke:..0538 861 46 88

Emre-45

Emre-45

Üye
Nerdesınız

bycandyboy

Üye
    Konu Sahibi
Hatay dayim hocam kayit islemini nerde olursaniz gerceklestiririm guvendikten sonra bi sikinti olmaz..

bycandyboy

Üye
    Konu Sahibi
Kimsenin ihtiyacı yok heralde..

21sacraments

21sacraments

Üye
millet akrabadan falan pasaport bulur kaydını yaptırır 70 tl verceklerini sanmam :d:

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
yurtdısından yüklü miktarda telefon getirenler napacak? mecbur yaptıracak ama pasaporttan mı kayıt yoksa baska bi telin ımeısini mi yapıştırıyosun?

OğuzcanAbi

Üye
yurt dışında 5800 200 euro yani 400 lira 70 lirada kayıt 470 eee telefon daha pahalıya geldi hemde garanti felan yok

21sacraments

21sacraments

Üye
yurtdısından yüklü miktarda telefon getirenler napacak? mecbur yaptıracak ama pasaporttan mı kayıt yoksa baska bi telin ımeısini mi yapıştırıyosun?

bildiğim kadarıyla bi kişi en fazla 2 telefon getirebiliyor daha fazlasına izin vermiyorlar kutunun dışında olması lazım ayrıca yoksa ticari bişiy falan sanıyorlar :hmmm

bycandyboy

Üye
    Konu Sahibi
millet akrabadan falan pasaport bulur kaydını yaptırır 70 tl verceklerini sanmam :d:

Ben yasa disi islerle ugrasmadigimi belirtmistim pasaporta kayit ediyorum yuklu kimse getiremez yasak ha getirdimi fiyati asagiya cekerim
Ikincisi bi pasaport bi telefon kaydediyo ve iki sene kayit hakki doluyo durum boyle olunca kimsenin pasaportunu verecegini sanmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt