Cep Telefonlarında Malzeme Kalitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
free

free

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonlarında Malzeme Kalitesi
herkes kendi kulandığı veya daha önce kullanmışolduğu cep telefonun malzeme kalitesiyle ilgili yorum yapabilir mi
memnunsa niçin memnun memnun değilse neden değil

3230
6230i
6630
6680
6681
v3
mpx200-220
sx1
cx75
w550
k750
w800
w900
n70
n90
d500
d600
e730
e530
vbv

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
3230: Çok çabuk çizilen yan kısımlar.
6230i: İyiydi bence..
6630: İyiydi.
6680: Yandaki ksımları çabuk çiziliyor ve arka kapak yalama oluyor..
6681: 6680'in aynısı
V3: Süper malzeme..
K750: Çok kötü kasa..!
N70: Kaliteli sağlam bir kasa
N90: N70'e göre orta halli denebilir..

berkant10

berkant10

Üye
sx1 malum içi dışı kötü parça

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Motorola T190 > Malzeme kalitesi benim için iyi sayılırdı ama Tuş Takımı küçük ve kullanışsız olmakla beraber çok çabuk yazılar vs. kalkıyordu.

Motorola C350 > T190'dan sonra bir başka Motorola olan C350 aldım ve o da beni 1 sene idare etti , onun da tuş takımı silindi ve yan Motorola bantlarının boyaları kalktı.Ama malzemesi baya bi dayanıklıydı ki okuldaki dayanıklılık testlerinde hep birinci geldi.1.5 Metreden yere bırakma testinden başarıyla ayrıldı , kapağı bile açılmıyordu

Nokia 7610 > Motoroladan sıkıldım ve bir daha dönmemek üzere Nokia 7610 aldım , malzeme kalitesi benim için yeterli.Ufak çizikler var ama abartılacak kadar da değil.Memnunum yani

Nokia 6230i > Tek şikayetim telefon ortadan ayrılacak gibi durması , hoparlör bölgesi kapaktan kopacak gibi duruyor ama daha çizik yok , ondan da memnunum

Sony Ericsson K750i > Yere düşmesine rağmen sadece çok küçük bir çizik var ama çizik bile denmeyecek kadar küçük , görülmeyen bir çizik. Kullananlar QuickShare yazısı düşüyor vs. diyorlar ama 6 aydır o bölgede tek bir çizik yok.Joystick de öyle Yani ondan da memnunum.

isok

Üye
şuan 6681 kullanıyorum arka kapaktan şikayetçi değilim (yalama olmadı) ve alalı 1sene oldu ! saten çıkalı yaklaşık okadar yanlarındaki parlak şeritler biraz dikkat gerektirebilir. küçük çizikler oluşabiliyor + el izi çok çıkıyor. tuş takımına gelirsek 6630da 6681e nazaran daha iyi mesaj yazılabilio. +dayanıklık nasıl derseniz laminanta 40 cm aradan düşmesine rağmen hiçbi negatif durum yoké!

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sadece free listede verdiklerine yorum yaptım yoksa kullandığım telefonların biçoğunu hatırlamıyorum bile..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hangi birini sayayım yaw

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
n-gage...taş gibi
s.e z200 (2.telefonum) ust kapak boyası cabuk cızılıo

RockFord Fosgate

Üye
bende sondan basa yazayım
N70-->gayet guzel ve kalıte hıssı yuksek
7710-->aynı sekılde kalıtelı
6630-->plastık kalıtesı (tuslarda)bırz daha ıyı olabılırdı
Mpx200-->boyası dokuluyodu koselerde
6600-->bellı kullanımdan sonra tusları parlıyordu kotu bence
7650-->gayet guzeldı ama asansoru bellı bı seyden sonra lacka oldu
T68-->vasat
8310-->kapaktakı plastık kalıtesı dusuktu
6310i-->gayet kalıtelı ve dayanıklıydı favorılerımden
6210-->normal
8210-->vasat
3310-->vasat
Gd92-->boyasında koselerde asınma oluyordu
Gd90-->aynı sekılde
G600-->tas gıbıydı walla

hatırladıklarım ve ızlenımlerım bunlar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
6670: Malzemesi iyi. Yazın Dağdan yuvarlandığında telefon parçalanmıştır dedim. Ama sadece hoparlörün ordan bir faça yemişti, onunda bir zararı yok bana; karizma duruyor resmen. Arka kapakta da ufak tefek sıyrıklar var onlarda elimde tutmamın yüzünden oldu, tırnaklar çizdi. Malum bağlamacı adamız, şelpe yaparken uzun tırnak iyi gidiyor.

turgay89

turgay89

Üye
suankilerden bahsediim::

sx1: bilindigi gibi ekran yagmurda bugu yapan araba camı gibi.. tuslara basacam die de kas yaptım..

6230i: sorunsuz.. cok az arka kapak sallanıo..

slayer

Üye
philips savy= taş
3310= taş
3510i= taş, yan taraftaki turuncu yerler iğrençti...
3650= dayanıksızdı... her düşürüşümde (zaten ağır) içe doğru yamulurdu...
6600= aldım, kırdım.

mpx220: kapaktaki (M) işaretinde küçücük bi yer kavladı... Jelatini takmak zorunda kaldım.. Tel.2in en üst bölümü yere düşerken altta kalıyor ve eziliyor...
kapağı açtığımızda en üst köselerde de çizgi halinde boyalar çıkıyor...
(keinlikle göze batmıyo...)
tuşlarda hiçbir sorun yok (taş)
kapaktaki büyük cam nasıl oluyorsa hiç çiziği yok.
arka tarafta mpx220 yazısı ile (M) işareti arasında -masaya fırlattığım için- minik noktalar oluşmuş. Yeni gördüm.

free

free

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 10 2006, 05&#58;21 PM) [post=276358]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sadece free listede verdiklerine yorum yaptım yoksa kullandığım telefonların biçoğunu hatırlamıyorum bile..
[/b][/quote]
ben aklıma gelenleri yazdım birde güncel olanları
yani yorum serbest
paylaşım için sağol

erkaner

Üye
6680= kasa güzel sağlam düşmelere dayanıklı cizikler haliyle var
yalnız ön camera beş para etmez iki camera olacağına bir tane olup
megapıxeli yüksek tutsalar dahakullanışlı olurdu.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
sx1 yanındaki lastik şeritleri güzeldi kalite hissi oluşturuyordu. Ama ekranının buğulu olması 65000 renkli olmasından kaynaklanıyor.
cx75 tuştakımı gerçekten çok güzel. Ekranı her daim parlak doğrudan güneşe maruz kaldığında bile sx1 gibi soluk değil. Ancak CX75&#39;in tıpkı W800 gibi joystick&#39;i hassas.Birde CX75&#39;imin MMC kapağı saç kurutma makinasıyla kuruturken uçtu. Daha sonra buldumda Allah&#39;tan japonla hiçbir iz kalmayacak ve garantiyi bozmayacak şekilde dikkatlice yapıştırdım çok ince bir lastik gibi plastik birşey tutuyor mmc kapağını tek taraftan.Ama tuştakımı gerçekten kullanması çok rahat.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Şu ana kadar en iyi gördüğüm malzeme kalitesi D600´de vardı şeffaf felan acayip güzel

__Midas__

__Midas__

Üye
listede yok ama 3650 nin malzeme kalitesini hiçbir telde görmedim,sağlamlık açısından resmen taş...

amedian

amedian

Üye
n70 w800 k 750 iyi benim acımdan ama n90 sanki biraz daha dayanıksız gibi geldi

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ewet n90 dayanıksız

free

free

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Feb 16 2006, 10&#58;36 PM) [post=280240]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
n70 w800 k 750 iyi benim acımdan ama n90 sanki biraz daha dayanıksız gibi geldi
[/b][/quote]
bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt