Cep Telefonların SAR(Radyasyon) Değerleri ! - (Sürekli Güncellenecek)

Dostum 1.10w/kg olan iphone 3gs , Sony Xperia Neo V dahil hepsinin sar değeri 1.65w/kg Avrupada max. Sınır 2.00 zaten

- - - Eklendi - - -

yükseklerden ekleyeyim;
Blackberry serisi 1.55
istisna blackberryler: bb torch 9800 0.80w/kg
bb 9390 1.86w/kg Rekor bu telde
iphone 3gs 1.10w/kg
iphone 4 1.17w/kg
google nexus s 0.50w/kg
xperia neo v 1.65w/kg
xperia ray 0.97w/kg
galaxy ace 0.80w/kg

Tepkiler: avcitalip
htc one x nerde yazıyor ben göremedimde

Galaxy Mini nin değeri iyi gibi. Günde 8 saate yakın 3G internet kullanıyorum telde herhangi bir anormallik yok

Konu Sahibi
htc one x nerde yazıyor ben göremedimde

pardon one x i eklemeyi unutmuşum : 0,909 W/KG Sar Değeri var One X ten beklemediğim bir sar değeri aslında

- - - Eklendi - - -

Galaxy Mini nin değeri iyi gibi. Günde 8 saate yakın 3G internet kullanıyorum telde herhangi bir anormallik yok

0,961 W/KG'de Galaxy Minilerin Sar Değeri var aslında çok telefona bir zarar vermez sana zarar verir

PriZm

Üye
benim telefon hiç radyasyon yaymıyormuş meğer

Konu Sahibi

"Sony Xperia Mini Pro ; 1.65 W/KG ile listemizin radyasyon kralı..."

sony varya ölüm sebebi hani bazı mezar taşlarında ölüm sebebi yazarya bunlardada SE kullandığı için öldü falan yazarlar heralde

MasteLaa

Üye
0.40 sanirim talip bizimkiler

Konu Sahibi
0.40 sanirim talip bizimkiler

0.33 küsür ama kısaca 0.34 diyebiliriz bu konuda samsung iyi ya s3 te az radyasyon yayıyor hemen hemen aynı sony kalitedir diye bir bakıyorum 1.65 W/KG yi görüyorum

acaba kablosuz modemler ne kadar radyasyon yayıyor ?

MasteLaa

Üye
0.33 küsür ama kısaca 0.34 diyebiliriz bu konuda samsung iyi ya s3 te az radyasyon yayıyor hemen hemen aynı sony kalitedir diye bir bakıyorum 1.65 W/KG yi görüyorum

acaba kablosuz modemler ne kadar radyasyon yayıyor ?
Onlar da fazla diye biliyorum kuzum insanların bilinçlenmesi gerek

15097

Üye
evet ve hiçbir yerde bunların sar değeride yazmıyor
Modemden modeme değişiyor sar değerleri ama bu kadar cep telefonun sar değeri yazıyorsa bence en çok kullanılan birkaç modeminde sar değeri yazmalı

xPaSHax

Üye
radyasyondan yırttım ya 0.30 W : )

Konu Sahibi

Modemden modeme değişiyor sar değerleri ama bu kadar cep telefonun sar değeri yazıyorsa bence en çok kullanılan birkaç modeminde sar değeri yazmalı

bence onun için ayrı bir konu açılması gerekir ama onlarda önemli tabiki :hmm