_Unforgiven_
Üye
Dostum 1.10w/kg olan iphone 3gs , Sony Xperia Neo V dahil hepsinin sar değeri 1.65w/kg Avrupada max. Sınır 2.00 zaten0.68 W/KG Sar değeri var aslında normal denilebilir ama birazda yüksek bir değer bence galaxy s2 lerin sar değeri 0.33 W/KG yani çok az ben birazda s2 yi bu sebepten aldım kafam rahatladı vallaha diğer telefonları kullanırken başım çok ağırıyordu hep yorgun oluyordum ama s2 yi bir aldım rahatladım diyebilirim eskisi kadar yorgun olmuyorum bence sar değeri çok önemli birşey adam wonder mi yoksa neo v mi diye konu açıyor millet neo v diyor halbuki neo v nin sar değeri 1.10 W/KG wonder'ın sar değeri ise 0.52 falan ama bizim milletimiz sar değerini bilinçsizce umursamıyor bilmiyorlar ki ileride nekadar büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşacaklarını...
sonuç olarak samsung ve hTC nin modellerinin genelde sar değeri düşük oluyor sony,lg,nokia gibi firmaların modellerinin sar değeri genelde yüksek oluyor...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
htc one x nerde yazıyor ben göremedimde
Galaxy Mini nin değeri iyi gibi. Günde 8 saate yakın 3G internet kullanıyorum telde herhangi bir anormallik yok
evet dikkat edilmesi lazım1,1 hiçte az değil
benim telefon hiç radyasyon yaymıyormuş meğer
"Sony Xperia Mini Pro ; 1.65 W/KG ile listemizin radyasyon kralı..."
0.40 sanirim talip bizimkiler
Onlar da fazla diye biliyorum kuzum insanların bilinçlenmesi gerek0.33 küsür ama kısaca 0.34 diyebiliriz bu konuda samsung iyi ya s3 te az radyasyon yayıyor hemen hemen aynı sony kalitedir diye bir bakıyorum 1.65 W/KG yi görüyorum
acaba kablosuz modemler ne kadar radyasyon yayıyor ?
Onlar da fazla diye biliyorum kuzum insanların bilinçlenmesi gerek
Modemden modeme değişiyor sar değerleri ama bu kadar cep telefonun sar değeri yazıyorsa bence en çok kullanılan birkaç modeminde sar değeri yazmalıevet ve hiçbir yerde bunların sar değeride yazmıyor
Modemden modeme değişiyor sar değerleri ama bu kadar cep telefonun sar değeri yazıyorsa bence en çok kullanılan birkaç modeminde sar değeri yazmalı
Tabii önemli.Önemli olduğu içinde ayrı bir konuyu hak ediyorlar.bence onun için ayrı bir konu açılması gerekir ama onlarda önemli tabiki :hmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?