mservank
Üye
-
Konu Sahibi
-
hoşbulduk sağol negative kardeşkatibim hosgeldin tekrar dostum
Telefon konusunda ise, bence fazla tedirgin olmayın 500 ytl ve üzeri telefonlarda ölü piksel ihtimali %1 bile degil bence.
6630 çok basit görünen bir telefon desem zaten kızmazsınız ummarım zaten insana tasarımı güven vermiyor ama gidin bir samsung lara bakın son modellere yada bi n93, n95 e bakın her turlu guven veriyor ve ölü piksel diye birşey duymadım bu telefonlardasen öyle san kardeşim ama azarlar gibi söylemiyorum ben 2 sene önce 6630 770 ytl ye aldım sonra da eve geldiğim zaman hemen farketmedim ama ölü piksel gördüm tabi o zaman telefon kulalnmasını iyi biliyordum ama ölü piksel denen şey kimsenin aklına gelmezdi aynı şekilde benim de sonra o pikseli çok sorun ettim falam o yüzden en sevdiğim temaları bile kullanmıyordum(şimdi düşünüyorum da ne kadar salakça hareket etmişim) işte benim şanssızlığım mısır nedir bana çıkıyor böyle şeyler. inşallah n73 ME alacağım zaman yani gerekirse 10 dk durup incelerim yani .ilk önce temalarını değiştirip bakarım sonra kırmızı teması var işte o temada sonra da artık kamerayı açarım kırmızı bir broşür felan bakarım kameradan benim 6630 da belli oluyordu. sonrada artık bir fotoğraf çekerim galeriden bakarım iyice ama inşallah çıkmaz zaten en büyük korkum bu.
mantıklı birde beyaz duvarın önüne geçip duvarın fotografını çek sonra ikisinede iyi bak bulmazsan alBu ölü pixel olayı anlamanın en iyi yolu :
Camerayı açın,mercegini elinizle kapatın simsiyah olsun,foto cekin.Ekrana bakın eger beyaz beyaz noktacıklar warsa onlar ölü pixel dir.Tel alırken yapacagınız en basit işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?