Telefon Tavsiyesi Cep telefon tavsiyesi ? (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizcaptain

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefon tavsiyesi ? (yardım)
öncelikle merhabalar
konuyu açacak en uygun yer burayı buldum
cep telefonunu modem olarak kullanabileceğim bir telefon arıyorum şu anda bb bold 9000 kullanıyorum değiştirmei düşünüyorum ( 3 g ile 3.6 mbs destekliyor benim istediğim minumum 1 mbs olsa yeter)
özellikle samsung ve nokia düşünüyorum önerebileceğiniz model varmı kullanım kolaylığı multimedia özellikli ve az sorun çıkaran
yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar​

ucx

ucx

Üye
Bütçenizi bilemiyorum fakat şu sıralar hayranı olduğum Nokia 5800 XpressMusic Önermek istiyorum. Dokunmatik telefonlara karşı olabilirsiniz belki ama arkadaşımdan alıp biraz inceledim, gerçekten dokunmatiği daha önce hiç dokunmatik telefon kullanmamış birinin bile kolaylıkla kullanabileceği bir telefon.

Dokunmatik telefonlarda mesaj yazmak zor olur derler.
Bu model öyle değil. İster Q klavye modunda ister bildiğimiz 1-9 rakamlarıyla mesaj yazabiliyorsun, ve her tıklamanda hafif bir titreşim veriyor (hoş bir his :)) böylelikle tuş takımlı bir telefon kullanır gibi gözün kapalı yazmana olanak sağlıyor.

Özellikler desen 10 numara.

Alacağın telefon şimdiden hayırlı olsun kardeşim :)

onuraslan

onuraslan

Üye
5800 AL KARDEŞİM HEM FİYATLARI DA GAYET UYGUNN OLDUU:oke:

fatih82

fatih82

Üye
kesinlikle 5800 yada n97

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Beyler " cep telefonunu modem olarak kullanabileceğim " Demiş Yani Bağlantı Hızı yüksek telefon arıyor. Kardeş Ben SAMSUNG i900 Omnia diyorum. 7,2 mbs bağlantı hızı var.

futbol123

futbol123

Üye
5800xm almanı tavsiye ederim fiyatıda uygun

denizcaptain

Üye
    Konu Sahibi
Beyler " cep telefonunu modem olarak kullanabileceğim " Demiş Yani Bağlantı Hızı yüksek telefon arıyor. Kardeş Ben SAMSUNG i900 Omnia diyorum. 7,2 mbs bağlantı hızı var.

evet modem olara kullancağım dedim 4 gb internet aboneliğim var BB bolddan kalma ama illa 7.2 mbs olmasına gerek yok minumum 1 mbs olsa yeterli (meseala BB Bold 3.6 mbs) özellikle istediğim rahatca laptop ile senkronize edip modem olarak kullanmak
dokunmatik ekran olup olmaması önemli değil aslında fiyat olarak da 1000 liraya kadar olabilir
yorumlar için ayrıca teşekkürler
önerisi olan olursa dinlerim

mrchakal3

mrchakal3

Üye
5800 diyorum :)
Muhteşem bi telefon
3g
wi-fi(hızlı baya)
ekran sensoru(zevkli oyunlar ha :D )
ve daha çok şey var tabi denemeden tadına varamazsın

orhaan48

orhaan48

Üye
öncelikle merhabalar
konuyu açacak en uygun yer burayı buldum
cep telefonunu modem olarak kullanabileceğim bir telefon arıyorum şu anda bb bold 9000 kullanıyorum değiştirmei düşünüyorum ( 3 g ile 3.6 mbs destekliyor benim istediğim minumum 1 mbs olsa yeter)
özellikle samsung ve nokia düşünüyorum önerebileceğiniz model varmı kullanım kolaylığı multimedia özellikli ve az sorun çıkaran
yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar
öncelikle alacağın telefon isteklerinle orantılı olması gerekir tabi bunu sen belirliyceksin benimse sana tavsiyem kesinlikle isteklerinle orantılı bir cihazı muhakkak nokıada ara nedeni nokıa ailesine katıldığın zaman sorun yaşamazsın yani hayatını kendin mutlu kılarsın çünkü sorun olmayacağı gibi ufak tefek olsaı sorunlardada en iyi teknik servis ve ilgi alaka ancak nokıada mevcut

erkara_64

5800 cihazım garantide sana şunu söleyeyim ki benim cihaz kvk garantili açıkcası kvk kaldıysa iş sorun olabilir ama arkasında nokıa var nasıl mı önce nokıa ile görüşüyorum sonra kvk arıyorum ve çelişkili sözlere karşılık hemen savunmaya geciorum ama mesela bi toshıba yada htc servis dışın da kiminle irtibat sağlayabilirsin ki?

denizcaptain

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yorumlar ve tavsiyeler için en iyi nokia gözüküyor :)

CS BETA

CS BETA

Üye
X6 - n900

Mygse

Mygse

Üye
Yanlız ortada yanlış birşey war bence. Bold 9000 gibi kullanışlı bir telefon varken yensini almak niye?
Ama illa alcam diyorsan.
i900 gerçekten hızlı bir bağlantıya sahip.
Fakat kapasitif ekranıyla Nokia x6 da gerçekten güzel bir telefon olmasına karşın bağlantı desteğiyle ilgili geniş bilgim yok.
Ama tavsiyem X6 olur
5800 asla!

denizcaptain

Üye
    Konu Sahibi
n900 çok güzel ama biraz tuzlu geldi :)
Yanlız ortada yanlış birşey war bence. Bold 9000 gibi kullanışlı bir telefon varken yensini almak niye?
Ama illa alcam diyorsan.
i900 gerçekten hızlı bir bağlantıya sahip.
Fakat kapasitif ekranıyla Nokia x6 da gerçekten güzel bir telefon olmasına karşın bağlantı desteğiyle ilgili geniş bilgim yok.
Ama tavsiyem X6 olur
5800 asla!
benim bold la olan sorunum elimin çok terlemişinden boldun topu (trackball) sürekli arıza yapıyor beni bıktırdı sorun benim elimde aslında güzel telefon memnunum, programlarla tam multumedia olmasada dahada kullanışlı oluyor.
x6 hoşuma gitti fiyat olarakda iyi yakından görüp son kararı vermek lazım
tavsiyeniz için teşekkürler :)

N79 mini tavsiye edermisiniz fiyat olarak da güzel kapak sorun yaratırmı acaba ?

osmanaktag

Üye
Evet 5800 al fiyatı 500 e bulabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...