Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cep telefon önerileriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
döküklü
Üye
Konu Sahibi
cep telefon önerileriniz
arkadaşlar bana kamera müzik görüntü önemli değil sadece işletim sistemi sağlam her türlü oyun pro destekleyen telefon lazım 300-500 arası
Ahmet_Selim
Üye
6300,6303
william75
Üye
Xperia x8, optimus me bu ikisi android. Samsung monte de olabilir söylediğin fiyat aralığında.
mstf_l
Üye
o paraya her oyun u acan zor bulursun ama optimus me ve galaxy mini, galaxy gio falan var
gausjean
Üye
300-500 tl arası her türlü oyun, uygulama oynayabileceğin en iyi telefon bence Trident A2000 ekran olarak ve dokunmatik olarak süper ayrıca android
her oyun derken kendi katagorisınde en iyisini demek istiyorum mesala 240 320 Qvga ekranlınin en iyisi demek
gausjean
Üye
Gio ile müthiş oyunlar oynayabilirsin istersen siteye bi gözat
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buran oynayabileceğin güzel oyunlara bak
y n s c n
Üye
O fiyat aralığında android cihaz almak mantıklı olanıdır.. Sana tavsiyem Optimus me,gio veya galaxy mini'dir.. Bunlarda 2.2 froyo işletim sistemi var..
Oyun ve uygulama sıkıntı çekmezsin. Fiyatlarına göre en iyi smartphone'lar.
döküklü
Üye
Konu Sahibi
android güncellemleri nasıl yani belli bir zaman sonra yeni versiyonu çıktığında destegi kapanmayACAK
Masha
Üye
Tavsiyem Optimus Me veya Galaxy Mini 'dir. Android 2.2 Froyo işletim sistemi olduğu için Oyun ve uygulamalar ücretsiz ve rahat bi biçimde oynayabilirsin.
Tek eskileri ekranları küçük bilgin olsun..
tempestshine
Üye
Bende LG alacaktım ama bizim burdaki hiçbir yerde LG bulamadım