cep telefon önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

döküklü

Üye
    Konu Sahibi
cep telefon önerileriniz
arkadaşlar bana kamera müzik görüntü önemli değil sadece işletim sistemi sağlam her türlü oyun pro destekleyen telefon lazım 300-500 arası

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
6300,6303

william75

william75

Üye
Xperia x8, optimus me bu ikisi android. Samsung monte de olabilir söylediğin fiyat aralığında.

mstf_l

mstf_l

Üye
o paraya her oyun u acan zor bulursun ama optimus me ve galaxy mini, galaxy gio falan var

gausjean

gausjean

Üye
300-500 tl arası her türlü oyun, uygulama oynayabileceğin en iyi telefon bence Trident A2000 ekran olarak ve dokunmatik olarak süper ayrıca android

----------Eklendi @ 13:40:28 ---------- Yazıldı @ 13:39:25 ----------

o paraya her oyun u acan zor bulursun ama optimus me ve galaxy mini, galaxy gio falan var
Gio'nun fiyatı arttı 500 tlyi geçti

döküklü

Üye
    Konu Sahibi
her oyun derken kendi katagorisınde en iyisini demek istiyorum mesala 240 320 Qvga ekranlınin en iyisi demek

gausjean

gausjean

Üye
Gio ile müthiş oyunlar oynayabilirsin istersen siteye bi gözat buran oynayabileceğin güzel oyunlara bak

y n s c n

y n s c n

Üye
O fiyat aralığında android cihaz almak mantıklı olanıdır.. Sana tavsiyem Optimus me,gio veya galaxy mini'dir.. Bunlarda 2.2 froyo işletim sistemi var..
Oyun ve uygulama sıkıntı çekmezsin. Fiyatlarına göre en iyi smartphone'lar.

döküklü

Üye
    Konu Sahibi
android güncellemleri nasıl yani belli bir zaman sonra yeni versiyonu çıktığında destegi kapanmayACAK

Masha

Masha

Üye
Tavsiyem Optimus Me veya Galaxy Mini 'dir. Android 2.2 Froyo işletim sistemi olduğu için Oyun ve uygulamalar ücretsiz ve rahat bi biçimde oynayabilirsin.
Tek eskileri ekranları küçük bilgin olsun..

tempestshine

tempestshine

Üye
Bende LG alacaktım ama bizim burdaki hiçbir yerde LG bulamadım :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt