Cep Muvakkit - Cep Ezan Programı

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cep Muvakkit - Cep Ezan Programı
CepMuvakkit ( v6.5 )

Normal ortalama özelliklere sahip telefonlarda çalışması için derlenen Sürümü. Çoklu dil desteği mevcuttur

CepMuvakkit GPS ( v6.5)

Küresel Konumlandırma Sisteminden (KKS) konum bilgisi okuyabilen JSR 179 API uyumlu telefonlarda çalışabilen sürümü.

CepMuvakkit Tutumlu (thrift) ( v6.5 )

Daha ziyade düşük bellekli ve sınırlı özelliklere sahip telefonlarda çalışabilmesi için tasarlanan sürümü.

CepMuvakkit Türkçe ( v6.5)

Sadece Türkçe dil özelliği olan sürümü. Çoklu dil desteği bulunmamaktadır. Telefonun dili başka olan ve çevirmede problem çeken kullanıcılar için.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: moğol, shewa38, a_yusuf87 ve 30 diğerleri

olivetti

olivetti

Üye
programın kendi sitesinden alıntı olsa bile güzel bilmeyen arkadaşlarda vardır programı sağol.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
TeşekkürLer.

erruk

erruk

Üye
programi paylasan arkadastan Allah razi olsun.

zammoney

Üye
saolun arkadaşlar Allah razı olsun...

aszafer

Üye
Program çok faideli, paylaşımcılardan Allah Razı Olsun...

seloabi

Üye
Gercekten süper program tebrik ederim kardesim simdiye kadar denediklerimin icinde en iyisi diyebilirim herkese tavsiye ederim bilhassa avrupadaki kardeslerime

mahmet96

Üye
Kardeş ben programı kurdum ama kurmalı çıkış da yapsam ezanı okumuyor. Ezan vakti gelince cep muvakkit programının başlatılmasına izin verilsin mi diye bi yazı çıkıyor izin ver diyorum sadece programın ekranı açılıyor ezan okumuyor. Neden böyle oluyo telefonum 6220 classic.

By_Makinist

Üye
Teşekkürler :oke:

ERSENBAY

ERSENBAY

Üye
ellerin dert görmesin.

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Allah razı Olsun

aki55

Üye
bence gereksiz bir pro neden: seni uyarmıyor pro açılsın mı diyo benim devamlı telefona mı bakmam gerekiyor ona bakmazsan namazı kaçırıyosum bu şartlarda,hem hergün namazını kılan adam vaktinide iyi bilir ama şöyle bişey olsaydı güzel olurdu hiç pronun açılmasına onay almadan ezan okunsaydı süper olurdu maksadım kötülemek değil yinede elinize sağlık ama gereksiz

oleyoley

Üye
ilçelere kadar ezan saati sadece bunda var sanırım.

engin7234

Üye
arkadaşlar çok teşekkürler çok süpper bir program

reyyanalp

Üye
Allah razı olsun kardeşim

benvarya

Üye
sağolasın çok güzel oldu

--------------- Ekleme ---------------

çok sağol

bayrak06