Cep Kask Şirketinin rezilliği Ben yandım siz yanmayın

Sponsorlu Bağlantılar

damm3knives

Üye
    Konu Sahibi
Cep Kask Şirketinin rezilliği Ben yandım siz yanmayın
arkadaşlar kesinlikle okuyun ben yandım siz yanmayın bilinçlenelim 03.05.2013 de samsung s3 marka telefonum denize düştü düşer düşmez aldığım halde telefon kapandı açılmadı bende nasıl olsa garanti dışında cep kasko yaptırdıgım için içim rahattı hemen arkadaşımdan aradım denize düştü dedim buraya dikkat edin denize düşürdüm dedim o telefonun başındaki geri zekalı çalışanda tamam efendim kimlik fotokobisi fatura fotokobisi vb. belgelerle söylediği adrese kargolamamı istedi bende hemen ertesi gün kargoladım CEPKASK denilen bu şirketten bugune kadar hiç haber alamadım dedim ben arıyayım bugun aradım ve bana telefonum denize düştügü için red edilmiştir geri gönderilmiştir hatta şuanda kargoda yarın elinizde olur dediler tabi ben çıldırdım hani sıvı temasına kaskoluydu dedim efendim sıvıdan kastımız ustune su dökülmesi denize düşürmek kullanıcı ihmalidir dedi ben açtım agzımı yumdum gözümü tabi kasko poliçesinde belirmişler ama çok ufak puntolarla yani hukuki olarak yapılabilecek hiç birşey yok denize düşmesinin üstüneden 11 gün geçti o gerizekalı çalışan aradıgım gün biz denize düşmeyi karşılamıyoruz dese belkide o gun başka bi müdehale yaparak kurtarıcaktım ama şuanda daha telegonu alamadım belkide elime geçtiğinden olayın üstünden 2 hafta geçmiş olucak kasko için fazladan verdiğim 79 tl yi düşünmüyorum enayi yerine koyulmak adamın sinirini bozuyor ben yandım SİZ yanmayın CEPKASK denilen bu şirket tamamen dolandırıcıdır insanlarla dalga geçiyor

size sorum denize düşmesinin üstüne 2 hafta geçmesine ragmen bu telefon için yapılabilecek birşey varmıdır empati kurarak cevap vermenizi rica ederim daha taksidi devam ediyor 1 milyar daha ödeyecegim boşyere.....

MrExpert

MrExpert

Üye
Cepkask hakkında yorum yapmayacağım ama sen telefonun bataryası çıkarıp yolladıysan belkide 50-100tl gibi bir fiyata yaptırabilirsin.

damm3knives

Üye
    Konu Sahibi
pataryasını çıkarıp yolladım ama hatayı en başta telefonu açmaya çalışarak yaptım zaten :/

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
kardeşim çok geçmiş olsun gerçekten yazık

MrExpert

MrExpert

Üye
pataryasını çıkarıp yolladım ama hatayı en başta telefonu açmaya çalışarak yaptım zaten :/

Bi ihtimal çalışabilir amcamın eski telefonuda bizim işyerine su basınca 4 saat suda kaldı sular çekilince bulduk tamir ettirdik çalışmıştı :hmmm

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar deniz suyu tuzlu olduğu için tamir olasılığı yok gibi birşey sudan çıktıktan yarım saat bile sürmeden asit gibi yakıyor yani çok acil biçimde tamirciye getirip tiner ile iç temizlik yapılsaydı çalışırdı

damm3knives

Üye
    Konu Sahibi
ahmet kardeşim çok saol

boyabaltı telefon geldiğinde senin dediğin gibi tinerle yıkıcam bakalım nolucak olmadı bi tamirciye vericem tabi anakart yanma olasılığı varmış oda 750 tl den bahsediyolar

fk555897

fk555897

Üye
Ben zaten sigorta sitelerine pek güvenmiyorum. Sigorta sadece evler ve arabalar için yapılmalı diğerleri çok gereksiz.