damm3knives
Üye
Cep Kask Şirketinin rezilliği Ben yandım siz yanmayın
arkadaşlar kesinlikle okuyun ben yandım siz yanmayın bilinçlenelim 03.05.2013 de samsung s3 marka telefonum denize düştü düşer düşmez aldığım halde telefon kapandı açılmadı bende nasıl olsa garanti dışında cep kasko yaptırdıgım için içim rahattı hemen arkadaşımdan aradım denize düştü dedim buraya dikkat edin denize düşürdüm dedim o telefonun başındaki geri zekalı çalışanda tamam efendim kimlik fotokobisi fatura fotokobisi vb. belgelerle söylediği adrese kargolamamı istedi bende hemen ertesi gün kargoladım CEPKASK denilen bu şirketten bugune kadar hiç haber alamadım dedim ben arıyayım bugun aradım ve bana telefonum denize düştügü için red edilmiştir geri gönderilmiştir hatta şuanda kargoda yarın elinizde olur dediler tabi ben çıldırdım hani sıvı temasına kaskoluydu dedim efendim sıvıdan kastımız ustune su dökülmesi denize düşürmek kullanıcı ihmalidir dedi ben açtım agzımı yumdum gözümü tabi kasko poliçesinde belirmişler ama çok ufak puntolarla yani hukuki olarak yapılabilecek hiç birşey yok denize düşmesinin üstüneden 11 gün geçti o gerizekalı çalışan aradıgım gün biz denize düşmeyi karşılamıyoruz dese belkide o gun başka bi müdehale yaparak kurtarıcaktım ama şuanda daha telegonu alamadım belkide elime geçtiğinden olayın üstünden 2 hafta geçmiş olucak kasko için fazladan verdiğim 79 tl yi düşünmüyorum enayi yerine koyulmak adamın sinirini bozuyor ben yandım SİZ yanmayın CEPKASK denilen bu şirket tamamen dolandırıcıdır insanlarla dalga geçiyor
size sorum denize düşmesinin üstüne 2 hafta geçmesine ragmen bu telefon için yapılabilecek birşey varmıdır empati kurarak cevap vermenizi rica ederim daha taksidi devam ediyor 1 milyar daha ödeyecegim boşyere.....
size sorum denize düşmesinin üstüne 2 hafta geçmesine ragmen bu telefon için yapılabilecek birşey varmıdır empati kurarak cevap vermenizi rica ederim daha taksidi devam ediyor 1 milyar daha ödeyecegim boşyere.....