cep kameranızı bt üzerinden webcam yapın !!!

Sponsorlu Bağlantılar

gulasor611

Üye
arkadaş ben k800i kulanıyorum bunu usb kablosuyla baglasam olumu bide nasıl oluyor telefona bi program yuklenmesi gerekiyormu hangi progam

mustafanuri

Üye
program çalışmıyor N73 te denedim olmadı

ilkerce34

Üye
n95 8gb için yükledim ama sanırım program vistada çalışmıyor sistem kapatıyor camı

gulasor611

Üye
dosytum ben k800i kulanıyorum bu usb kablosuylada olmazmı cvap verirsen sevinirim
:vur

w810indir

Üye
W810İ telim var indirdim proqramı telin usb kablosunu takıyorum acılmıyo cam REABY diye bi yazı cıkıyo acıLmıyoo HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP...........LÜTFEN

--------------- Ekleme ---------------

cebe proqramdamı kuruyoruz kardeşş

aynı soruyoo soruyorum yaa yardımcıı olun w810ide usb kablosu ile olmazmı bide ceb tele proqram yüklemeq qerekiyomu qerekiyosa yardımcı olunda 1senedir yapamadım teli bi cam xD

elsani

Üye
saol kardes. cok tsk

icebergkktc

icebergkktc

Üye
Arkadaşlar ben linke tıkladım ve programı indirdim ama kurulumu yapamadım yardımcı olurmusunuz...

melanqoliq_deli

melanqoliq_deli

Üye
ya bu lınk calısmıyo

aynakoliq

aynakoliq

Üye
Müdür program Symbian .. .sis uzantıLı yani..Nokia'da eywaLLah da..Sony Ericsson sadece java'yLa çaLışır..
.jar , .jad uzantıLarını destekLer..Yani Sony E.'na kuramazsın bu programıç
Oraya Sony Ericsson'un aLayını yazmışsın..miLLeti kandırma bari..

SONY ERİCSSON ve SAMSUNG'un bazı modeLLeri için hikaye bu prog..

olum_melegi_67

Üye
Arkadaşlar N73 de çalıştırabilen varmı bu programı warsa banada söyleyeblirmi..!!

friendly_5485

Üye
arkadaşım ben yüklüyorum pc yükledikten sonra fnihş dedikten sonra web camera belirtilmemişdiyor bu nedir ve bunu daha ayrıntılı şekilde anlatablirnisiniz ****** leri nedir ben çok siteden indirdim ama olmuyor

Crixus07

Crixus07

Üye
tesekkur ederım paylasım ıcın

wolki47

Üye
eline sağlık ama..N95 te olmuyor...pc yede kurdum acılmadı pro...teldede desteklernmıyor dıyor :(

futbol123

futbol123

Üye
saol krdeş n95 te bi deniyek

156asd156

Üye
N79da olmuyor

tolga64

Üye
arkadaşlar 5800'la uyumlumu bu program denedim olmadı yanlış bişey mi yaptım acebA?

karizma322

Üye
kardeş pc deki programda ****** number le bişe daha soruyor :D

doborella

Üye
virüs uyarısı aldım! (avira antivir personal)

cann91

Üye

bunu deneyin ben çalıştırdım

isofboy

Üye
n95 var ona yuklemeye calistim olmadi 8gb mi olmali acaba?