tabi bi tane kapak aldım. eve geldim kapağı inceledim ve şeffaf bantı bi kaldırdım ne göreyim kapak mis gibi tertemiz. ALLAH'tan c.c o jilatini vardı yoksa kapaktaki çizik adamı deli eder derecede idi. onun için bence orjinal kapak yerine yada kılıf yerine yansanayi kapak alın. 5 ytl verin tel'iniz herzaman yeni gibi kalsın + kullanım rahatlığı oluştursun yani çizildi derdi sürüldü derdi başınızı ağrıtmasın
saygılar sevgilerOriginally posted by GodofThunder@Sep 16 2005, 11:31 PM
yan sanayi kapak telefonu bozar hele bide tak çıakr yaptınmı 2 günde alırsın eline yan sanayi kapaklar örneğin 5210 su geçirmeyen teli ele alırsak su geçirmeme özelliğini yok etti ark yan sanayi kullanıyordu bu mantıkla bi gün orjinalini taktı ne akla hizmet yaptı bilmiorum ama hop dedi gitti banyoya bi baktım telefona bıcı bıcı yapıtırıo napıon lan deliiğğ dedim yıkıom abi dedi sonra kuruturken telin ekranındaki sıvı teması sonucu oluşan abuk şekiller çok güldürdü beni benden söylemesi yan sanayi kapak yüzünden bende şahsen kapağı deişen birçok teli haşat ettimsaygılar sevgiler
[post=167535]Quoted post[/post]
o da yetmedi telefon açıp içinde çaldıyordu ki izin vermedim tabi bu süre zarfında telefon 15 saniye suyun içinde yüzdü tekrar çıkardım canavar gibi çalışıyordu Bu bantlar nerede satılıyor acaba alsakOriginally posted by apoli@Sep 6 2005, 04:52 PM
arkadaşlar böyle bir olay vardı geçen rastladım ama siteyi kaybettim...
silikon ekran bantları var ekrana tak çizilme derdin olmasın....
bilen varsa yardım lütfen...
[post=156563]Quoted post[/post]