Cep bilgisayarımı N-gage qd ile takas yapmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sedatalagoz

Üye
    Konu Sahibi
Cep bilgisayarımı N-gage qd ile takas yapmak istiyorum
Hp 6340 cep bilgisayarımla nokia n-gage qd takas yapacak olan var mı ? cihazımın hiç bir sorunu yoktur. İsteyen olursa pm atsın ya da [email protected] u eklesin . Cihaz yanında klavyesi usb kablosu ve şarjı verilecektir. Fotoğraflarıda pm ile atarım

zibidi39

zibidi39

Üye
satmıyomusun kardes starsan kaca satarsın ben alabılırım?

sedatalagoz

Üye
    Konu Sahibi
nokia n-gage QD almayı dusunuyorm o yuzden satarım tabiki de 110 liraya satayım üzerini tamamlarım kendim. Ucuza gidiyor gibime geliyor ama çabuk satılsın diye :/ilgin için tesekkür ederim

OğuzcanAbi

Üye
nie kardeş senin makine de iyi

sedatalagoz

Üye
    Konu Sahibi
cep pcsini kullanmıyorum çok fazla bütün günüm zaten pc başında geçiyor iş yüzünden olsun evdede can sıkıntısı derken paso pcdeyim zaten oyun telefonu almak istiyorum yolda gidip gelirken olsun en azından farklı bu yüzden satıyorum yoksa hiç bir sorunu yok isteyen olursa fotoğraflarını yüklerim 110 liradan acil satılık

--------------- Ekleme ---------------

Bendeki ürünün resimleri bunlar işte tek sorun en alttaki resimde yan taraftaki lastik çıktı baska bir sorunu yok. Resimleri cep telefonu ile bugün çektim biraz kötü ama idare edin

Alttaki resimde çalışır hali

resimleri eklemem biraz uzun sürdü kusura bakmayın

zibidi39

zibidi39

Üye
gercekten saglam makına fıyatta cok uygun eger 1 hafta bekleyebılırım dıosan haftaya ıstanbuldayım elden alabılırım.

not:haftaya buyuk bı hıtımal gelıcem ıstanbula ama allahın ısıne bellı olmaz bı aksılık bı keder cıkar gelemem sende benı beklersın alıcak dıe satmassın gelmem sonra sana mahcup olurum

sedatalagoz

Üye
    Konu Sahibi
Peki o zaman bekliyorum seni istersen msn vereyim ekle hangi gün geleceksin istanbula? o zamana kadar takas gelmez veya satılmazsa sana satarım

zibidi39

zibidi39

Üye
adreeımı yolladım ozel mesajla sneın adreısnıde aldım

bu arada cihazın faturası nıda gormek ısterım bı resmını cekebılırsen eger faturası yoksa basıt bı satıs sozlesmesı yapmamız gerekecek malum burası turkıye ne olacagı hıc bellı olmaz yanlıs anlma

sedatalagoz

Üye
    Konu Sahibi
hertürlü sözleşmeyi yaparız tabikide hiç bir sorun çıkmayacaktır merak etmeyin aldım adresinizide merak etmeyin

sedatalagoz

Üye
    Konu Sahibi
malesef o telefonu beğenmiyorum bu arada istediğim telefonu aldım arkadaslar satılıktır telefon ya da bu cep bilgisayarını vereyim ve dijital fotoğraf makinası vereyim yarı profesyonel fotoğraf makinası almak istiorum ilgilenen varsa cep bilgisayarı + samsung 7.2 mp dijital foto makinası ile takas yapmak istiyorum ilgilenen var mı acaba

N90ı pek beğenmiyorum başka varsa düşünebilirim yada yarı profesyonel fotoğraf makinası ile de yapabilirim kendi cepbilgisayarım ve normal dijital fotoğraf makinası falan pazarlık yapabılırız takasta

zibidi39

zibidi39

Üye
anlayamadım sedat neyle neyı takas yapıcan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt