Cem Uzan Vaatleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
Cem Uzan Vaatleri
arkadaşlar yapılan şu haksılığa bakın millet için görüşlerini açıklayan bir siyaset adamının fikirleriyle ne yemene bir dalga bir alay geçilmiş kınıyoruz :oku :utan

UndeRqRo.uNd

Üye
cem uzan'ın vaadlerine tam karşılık olmuş o kadar saçma vaadleri var ki.

jöly

Üye
:ehe:ehe:spr

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
:D gene tvlere çıkar artık

kurt bey

kurt bey

Üye
abi süper ya valla komedi ya paylaşım için tşk.

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
sitede siyasi görüşler ve onlarla ilgili yorum yapmağı doğru bulmuyorum
:oku

UndeRqRo.uNd

Üye
biz siyasetine ve kişiliğine değil de şu sözlerine gülüyoruz :

mazot 1 ytl olacak
işsize 350 ytl maaş
öss kalkacak
GIDADA KDV KALKACAK

:ehe

işte son bomba :

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

irun

irun

Üye
:spr :ehe

karides

Üye
Bence bu konuda şu ayrımı yapmakta fayda var arkadaşlar. Şöyle ki;

İnsanların ideolojisi ne olursa olsun, savundukları düşünceye hakaret edilmesi veya bu düşüncenin aşağılanması, küçümsenmesi kesinlikle kabul edilemez ve bunun forumumuzda da yeri yoktur.

Ancak, ideolojiler tek bir kişide vücut bulmaz. Bu nedenle savunulan düşüncenin oluşturduğu organizasyonunun (yani bir siyasi partinin) başındaki insan bile tek başına bu ideolojiyi temsil etmez. Zira, parti başkanı istifa eder; ama parti devam eder.Ayrıca, bu siyasi grupların başındaki insanlar peygamber değillerdir. Yani hata yaparlar ve hatta ikitdar uğruna çoğu zaman halkın gözü önünde kendi kendilerini küçük düşürürler. Bu durumda verilen akla hayale sığmayacak vaatlerin (veya icraatlarının) oluşturduğu espriektüel yapının forum genelinde arkadaşlarla paylaşılması savunulan ideolojiye zarar vermez. Bilakis insanlar eğlenirken bazı gerçekleri görür.

Sonuç olarak; "exelans" arkadaşımızın paylaşımı tümüyle bir kişiye ithafen yapılmıştır. Savunulan düşünceye ilişkin hiç bir küçük düşürücü ifadeye yer verilmemiştir. Benim şahsi fikrim bu ve bence de Cem Uzan'ın vaadleri yukarıdaki espriyi fazlasıyla hakediyor.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Maxicep forum kuralları; madde 7: siyasi içerikli herhangi bir yazı yazılamaz.

Türkiye veya Dünyada siyasilerin vaatleri ve sonrasındaki icraatları her zaman bir tartışma konusudur. hele ülkemizde. bir zamanlar herkese 2 anahtar vaat edenler, seçim kampanyalarında önce düdüklü tencerenin kapağını dağıtıp seçilirsek tencerenin kendisini de vereririz diyenler, iktidara gelince olmadık vaatlerde bulunup halkı kandıranlar konusu her zaman mizah için bir malzeme olmuştur.

Ama ne yazık ki hayatımızı, herşeyimizi ilgilendiren bu kadar önemli bir konuda söylenelere gülüyoruz.

Herşeyden önemlisi, Maxicep cep telefonu ve teknoloji üzerine kurulu seviyeli bir site. Şu ana kadar siyasi herhangi bir konuya müsade edilmedi, edilmemeli.

Tabiiki bu konu başlığı samimi ve masum bir görüşle açılmış. olması zor görülen
vaatler espri konusu olmuş. Ama bu konu başlığını okuyan partinin taraftarına da saygı duymalı. yani tarafsızlık sağlanmalı, tarafsız olmalı.

ve sevgili exelans: mafia arkadaşımız olması gerekeni söylemiş. bende katıldım.
evet bu durumda ikimizde Cem Uzan taraftarıyız. bizim partiye oyunuzu verirseniz sadece ÖSS yi kaldırmakla kalmayıp, vangölünün ve tuzgölünün üzerine kuşlar kaka yapıp pisletmesin diye kapak ta yaptıracağız.:)

omayra

Üye
Kapak fikri hoş :ehe :ehe Bunu Cem Uzan da düşünmeli idi :ıslık

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Bence bu konuda şu ayrımı yapmakta fayda var arkadaşlar. Şöyle ki;

İnsanların ideolojisi ne olursa olsun, savundukları düşünceye hakaret edilmesi veya bu düşüncenin aşağılanması, küçümsenmesi kesinlikle kabul edilemez ve bunun forumumuzda da yeri yoktur.

Ancak, ideolojiler tek bir kişide vücut bulmaz. Bu nedenle savunulan düşüncenin oluşturduğu organizasyonunun (yani bir siyasi partinin) başındaki insan bile tek başına bu ideolojiyi temsil etmez. Zira, parti başkanı istifa eder; ama parti devam eder.Ayrıca, bu siyasi grupların başındaki insanlar peygamber değillerdir. Yani hata yaparlar ve hatta ikitdar uğruna çoğu zaman halkın gözü önünde kendi kendilerini küçük düşürürler. Bu durumda verilen akla hayale sığmayacak vaatlerin (veya icraatlarının) oluşturduğu espriektüel yapının forum genelinde arkadaşlarla paylaşılması savunulan ideolojiye zarar vermez. Bilakis insanlar eğlenirken bazı gerçekleri görür.

Sonuç olarak; "exelans" arkadaşımızın paylaşımı tümüyle bir kişiye ithafen yapılmıştır. Savunulan düşünceye ilişkin hiç bir küçük düşürücü ifadeye yer verilmemiştir. Benim şahsi fikrim bu ve bence de Cem Uzan'ın vaadleri yukarıdaki espriyi fazlasıyla hakediyor.
:spr :spr ama yinede son bomba güzeldi :ehe :ehe

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
çok yorum yapıldı konuyu editledim

BOSCH

BOSCH

Üye
mazot 1 ytl olacak
işsize 350 ytl maaş
öss kalkacak
GIDADA KDV KALKACAK
Ben Cem Uzancı değilim
ama
yukarıda yazdıklarının hepsi
bu ülkede
yapılabilecek şeylerdir
Olması gerekenlerdir
Bunları göz ardı etmememiz lazım
Cem Uzan değilde XXX kişisi söylese
yine bunlar Türkiye nin yapabileceği başarabileceği şeylerdir.
Savaştan çıkmış yoksul bitkin bir ülke için
Atatürk neler neler vadetmişti
şunları şunları yapacağım demişti de
inanmayanlar şaşıranlar olmuştu
sonuç; BAŞARDI
ne söylediyse hepsini yaptı.
Milletimiz söylenenleri yapabilecek başarabilecek kapasitedeydi
Yine başarırız
yeterki isteyelim ve artık bir yerden başlayalım
(Cem Uzan a oy verin demiyorum, adamın söylediklerini yapıp yapmayacağıda
benim için önemli değil
önemli olan artık millet olarak
bunları başarabileceğimize
İNANMAK)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
bol keseden atmak kolay tabi...

attt

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Sonuncusunu da ben ekleyeyim bari :D

sevgili Türk Halkı analar babalar...
analarımız bizi dogurmadan önce 9ay 10 gün karınlarında taşıyorlar zorlukla gecen bu 9 aydan sonra Dunyaya geliyoruz. Eger ki iktidar olursak biz bu süreyi 3 aya çekecez evet yanlış duymadınız sadece 3 ay.
Boylelikle kutsal varlıklar analarımız daha az eziyet çekecekler...
saygılar...

Alıntıdır...

:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt