cem uzan geri döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cem uzan geri döndü

Tepkiler: byomer66 ve CryDaqqeR

Salihyet

Üye
Uçulunabilecek türkçesini öpeyim arkadaşın xD

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uçulunabilecek türkçesini öpeyim arkadaşın xD
babacım aramızda bi tatsızlık yok dimi yoksa benmi oyle algılıyorum eger yanlış anlıyorsam affet açtıgım her konuya farklı özelikle set cıkışlı yorumlar yapıyorsun buda beni rahatsız ediyor seninle bir tartışma yaşamadıgmı hatırlamıyorum yaşın geregi tartışma konusuna bile gremem seinle

ajdarı göndereceği için oyum cem uzanındır.. zuhaha

Nedved

Emekli Yönetici

Dostum salih kardeşimiz öyle söylemek istememiştir...Belkide yazıları senin yazdıgını bilmiyordur...Eger sen yazmıssan bile salih'in kötü bir niyeti oldugunu zannetmiyorum...İyi forumlar...

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum salih kardeşimiz öyle söylemek istememiştir...Belkide yazıları senin yazdıgını bilmiyordur...Eger sen yazmıssan bile salih'in kötü bir niyeti oldugunu zannetmiyorum...İyi forumlar...
yok ababan sorun yokzaten benim konu alıtıdır kötü niyetle yazdıgını sanmam sahlih kardeşimin malatyanın nersinensin ben doganşehir dogumluyumda ama mersinde yaşıyorum

Nedved

Emekli Yönetici
yok ababan sorun yokzaten benim konu alıtıdır kötü niyetle yazdıgını sanmam sahlih kardeşimin malatyanın nersinensin ben doganşehir dogumluyumda ama mersinde yaşıyorum

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde doğdum ve orda yaşıyorum...Var mı şuan doğanşehirde akrabaların filan...Benim orda tanıdıklarım var...

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde doğdum ve orda yaşıyorum...Var mı şuan doğanşehirde akrabaların filan...Benim orda tanıdıklarım var...
ben dogansherin köyünde dogdum yuvalı köyü battal gaziyede gelmişligim var orda türbe felan vardı hatırlarsam oraya cok geldim doğanşehirde akrabam var doganşehir otogarının usttarfında erkek berberi var ibrahim o benim kuzenim oluyor

Nedved

Emekli Yönetici
Maalesef tanıyamadım dostum...Neyse seninle tanısmıs olduk buda güzel...İyi forumlar...Saygılar...

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saol tşk

Kaptan

Üye
qerçekten qüzel şeyler

Lion's Claw

Güzel paylaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...