Çelik Yumruklar- Real Steel 2011

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çelik Yumruklar- Real Steel 2011

[video=youtube;lR2YR50xx9o]http://www.youtube.com/watch?v=lR2YR50xx9o&feature=related[/video]

Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu “Çelik Yumruklar” filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton’ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max’le (Dakota Goyo) şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler. “Çelik Yumruklar”, teknolojik bir hâl alan robot boksu sporuna kusursuz bir yarışmacı yapıp yetiştirmek için kendisinden ayrı yaşayan olan oğlu Max’le (Dakota Goyo) ile birlik olan ve bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde eden eski bir boksörün (Hugh Jackman) konu edildi bir aksiyon dram filmidir.

Kendinizi filimin içindeymiş gibi kaptırıyorsunuz akışı ve seyri mükemmel, pişman olmayacağınız bir filim tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

technoshark

technoshark

Üye
Bugün bunun oyununu indirdim, ne tesadüf :) paylaşım için teşekkürler.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet bende konuyu açarken android oyununun olduğunu fark ettim ilerde oynarım. rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bu filmi izledim süper :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...