Celeris Virtual Pool Mobile By Salih Baba(Gelmiş Geçmiş En İyi Symbian Bilardo Oyunu!!)Kaçırmayın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pars_thlaspi

pars_thlaspi

Üye
biliyorum konuyla alakası yok ama bana Farm Frenzy oyununu bulabilirmisiniz n70 için şimdiden teşekkürler

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Onun s60 için olanına baktım bulamadım s60v5 için var sadece....

ØñLîÑ€

ØñLîÑ€

Üye
salih baba oyun calısmadı.yükleniyor dio sonra kapanıo nasıl calıstırabilirim oyunu?

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Telefonun ney 6600 da denersen çalışır ama N73 de çalışmaz çünkü bu oyun s60 v2 için N73 e olmaz o s60v3

alicancan123

Üye
6600 ım var yükledim çalıştırdı ama oyunu çalıştırıp yeni oyuna girdiğimde yükleme yerinde kapanıyor..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
6600 ım var yükledim çalıştırdı ama oyunu çalıştırıp yeni oyuna girdiğimde yükleme yerinde kapanıyor..
6600'ın Ramı biraz düşük 9 mb felandı sanırsam belki ondan olmuş olabilir o an için Ram yetmemiştir...
Çünkü oyun eski bir oyun 6600 vb teller düşünülerek yapılmış....Sana tavsiyem teli aç kapa yeniden dene...Arka plandada açık program,tema felan bırakma...

ØñLîÑ€

ØñLîÑ€

Üye
Salih Baba™;1795987' Alıntı:
6600'ın Ramı biraz düşük 9 mb felandı sanırsam belki ondan olmuş olabilir o an için Ram yetmemiştir...
Çünkü oyun eski bir oyun 6600 vb teller düşünülerek yapılmış....Sana tavsiyem teli aç kapa yeniden dene...Arka plandada açık program,tema felan bırakma...

yardım icin saol salih baba.sorun ram deymis.Freememory le uygulamaları kapatınca çalısıo bitek.

Emir

Emir

Üye
güzel paylaşım

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
ellerine sağlık

Candy_Boy

Candy_Boy

Üye
Teşekkürler

polat4

Üye
teşekkürler

123-abc

Üye
salih baba sahiden baba adamsın yaaa teşekkürler :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Önemli değil dostlar ne demek.....:D

kapan70

kapan70

Üye
ya arkadaşımm 240x320 olanı yokmu bunun :nono::off:

cobber

Üye
kardeş 5800 de çalışmıyo bu. çalışanı var mı?

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
5800 da çalışmaz kardeş bu....:(

alının

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt