Çektiğim ağır çekim videosunu Pc de oynatma programı söylermisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Çektiğim ağır çekim videosunu Pc de oynatma programı söylermisiniz.
selamün alyküm arkadaşlar iP5s ile çekilen ağır çekim videosunu pcde oynatma programı arıyorum normalde takılı bi şekilde oynatılıyor bu sorunu çözecek program söylermisiniz. herkese iyi forumlar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
PotPlayer fazlasıyla senin işini görecektir :tebessüm:
He, hem hızlandırıp/yavaşlatıp hem de çeşitli düzenlemeler de yapmak istiyorum, derseniz Camtasia Studio'yu şiddetle öneririm :oke:
İnternette aratarak bulabilirsin.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim eve geçince bakıcam inşallah :)

0MG90

0MG90

Üye
VLC Player

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Merhaba sizin tavsiyenizle vlc player i pc ye kurdum ancak ; geçtim ağır çekim videoları normal çekimde bile takılarak oynatıyor. [emoji53] acaba yapmam gereken bir ayarmı var ? Normal çekim videolar Windows media player ile açtığımda normal çekim videolar da problem yok, ağır çekim video lar için vlc playeri indirdim hem normal çekimde hemde ağır çekimde takıla takıla oynatıyor anlam veremedim [emoji20]

0MG90

0MG90

Üye
Merhaba sizin tavsiyenizle vlc player i pc ye kurdum ancak ; geçtim ağır çekim videoları normal çekimde bile takılarak oynatıyor. [emoji53] acaba yapmam gereken bir ayarmı var ? Normal çekim videolar Windows media player ile açtığımda normal çekim videolar da problem yok, ağır çekim video lar için vlc playeri indirdim hem normal çekimde hemde ağır çekimde takıla takıla oynatıyor anlam veremedim [emoji20]
Codec paketlerini yükleyin isterseniz. Ben sorun yaşamadım şimdiye kadar.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Öncelikle cevap için teşekkür ederim[emoji5]️ ve Codec paketlerini sitesinden mi yüklemem gerekli?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Öncelikle cevap için teşekkür ederim[emoji5]️ ve Codec paketlerini sitesinden mi yüklemem gerekli?
Fark etmez farklı codec paketleride olabilir. :)
Videolar yine kasarsa iTunes ile açmayı da deneyebilirsiniz bu arada.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Sağolun bu bilgileri edinmem iyi oldu [emoji4] akşam evde denerim inşallah olur [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
Ya ben face atıp bilgisayardan idm ile indiriyorum direk ağır çekim olarak iniyor

• Beğen
Tepkiler: rodinatr

Üst Alt