Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çektiğim ağır çekim videosunu Pc de oynatma programı söylermisiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
rodinatr
Üye
Konu Sahibi
Çektiğim ağır çekim videosunu Pc de oynatma programı söylermisiniz.
selamün alyküm arkadaşlar iP5s ile çekilen ağır çekim videosunu pcde oynatma programı arıyorum normalde takılı bi şekilde oynatılıyor bu sorunu çözecek program söylermisiniz. herkese iyi forumlar
BLasTeaR
Üye
PotPlayer fazlasıyla senin işini görecektir
He, hem hızlandırıp/yavaşlatıp hem de çeşitli düzenlemeler de yapmak istiyorum, derseniz Camtasia Studio'yu şiddetle öneririm
İnternette aratarak bulabilirsin.
Merhaba sizin tavsiyenizle vlc player i pc ye kurdum ancak ; geçtim ağır çekim videoları normal çekimde bile takılarak oynatıyor. [emoji53] acaba yapmam gereken bir ayarmı var ? Normal çekim videolar Windows media player ile açtığımda normal çekim videolar da problem yok, ağır çekim video lar için vlc playeri indirdim hem normal çekimde hemde ağır çekimde takıla takıla oynatıyor anlam veremedim [emoji20]
Merhaba sizin tavsiyenizle vlc player i pc ye kurdum ancak ; geçtim ağır çekim videoları normal çekimde bile takılarak oynatıyor. [emoji53] acaba yapmam gereken bir ayarmı var ? Normal çekim videolar Windows media player ile açtığımda normal çekim videolar da problem yok, ağır çekim video lar için vlc playeri indirdim hem normal çekimde hemde ağır çekimde takıla takıla oynatıyor anlam veremedim [emoji20]