grafikedy
1) Öncelikle 11 senedir elektronik haberleşme sektöründe çalışan 2 farklı şebekeye 4 farklı ilde 6 adet baz istasyonu kurmuş bir elektrik-elektronik mühendisine "attılırda bu kadar atılmaz ama" yakıştırması yaptığını söylemek isterim.
2) Eski model bir mercedes ile Hyundai accent admire gibi bir araç ile yorum yaptığın için kutlarım seni. herhalde sen bu araçlarda yüksek kalitede parazitsiz radyo dinleyebiliyorsun. ve yine sanırım ki senin telefonun lamba transistörlerden yapılmış. Teknoloji hep yerinde sanıyorsan sen iyisi mi teknoloji forumlarında bişiler yazma. Era modelinde bile anten arka camın ortasında ve geriye doğru 45 dere
3) Yukarıda yazdığım kelimelerde uydu ile ilgili birşey yazdığımı hatırlamıyorum. Ama sanırım sen elektronik adına bir GURU sun anlatta sen dinleyelim baz istasyonu neymiş, bu baz istasyonunda kaç farklı iletişim yapılıyor, 900 MHz olunca ne oluyor 1800,1900, 430 Mhz'de neler oluyormuş. Anlatta uydu sinyallerinin teorisi neymiş.
öğrenelim.
Edit: Bu arada bağışlarsan mesleğini de öğrenmek isterim... Ayrıca kurduğum baz istasyonları ile ilgili inanmadığın bir durum var ise sana kurulumun her aşamasında ekibimle çektiğim fotoğrafları da gönderebilirim.
ekibinde budur herlade
Bende atom müh.ama gel görki burda forum sitesinde sürünüyorum.
Her gece 70 lik içip geliyorsun heralde

Sen öyle yorum yaparsan zaten anca hyundai ile mercedes'i karşılatırmak olur

Senin aracındaki radyo yayınlarını bizim araç çekmiyor yerin altından sondaj yapıyor bizimkisi.
Sabit araba anteni motorlu antendir,motorsuz olanlarını isteğin açıya getirirsin hepsi sabit değil.
Ama senin bir tek bildiğin anten türü var oda bmwlerdeki köpek balığı yüzgeci türünde olanlar.
Ayrıca zaten 40 derece açı değil ki 90 hatta 180 arada kafası esince ismini bile yazıyor.
Einsteinden sonra teknoloji gelmedi sen söyledin şimdi öğrendik.
''Yok telefonum sağ elimde çekiyor da sağ elimde çekmiyor.'' cümle yazmandan ne olduğu belli olyor ayrıca ''Telefonu Sol elinde çekmeyen arkadaş''
Nasıl bir cümle yazdıysan onu çözmek için kitapçık lazım?Telefon sol elimde çekmiyor diyen oldumu?
Valla artık ne olduğunu çözmedim ben,rakı içinde balık olmuş insan.