• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Çekim Gücünü Arttıran Kılıf

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Çekim Gücünü Arttıran Kılıf
Dünya'nın en büyük elektronik ve teknoloji fuarında tanıtılan ilginç ürünlerden biride Antenna79 isimli anten görevi gören kılıf!

Antenna79 isimli firmanın patentini aldığı iPhone kullanıcıları için tasarlanmış sinyal kalitesini arttıran kılıf. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için tasarlanmış bu kılıf yardımıyla daha iyi bir Wi-Fi ve kullanımına olanak sunacağı belirtilmekte.


Kılıfın arka tarafına yerleştirilen altın kaplama arttırdığı sinyal gücü ile iki katı daha fazla veri ve Wi-Fi bağlantısı sunarken görüşme kalitesini de iyileştirdiği belirtilmekte.Ayrıca kılıf sayesinde yüksek meblağlar ödeyerek aldığınız iPhone'unuzu dış etkenlere karşı koruyabilirsiniz.

Antenna79 kılıf yardımıyla artan sinyal seviyesi ile birlikte telefonunuzun pil ömrünü de uzun olacaktır.Sizde kılıfı alarak kullanmak isterseniz Antenna79 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak :
 

furkankaya559758

Üye
Acaba radyasyonu da arttırır mı?
 


Üst Alt