umit27x
Üye
-
Konu Sahibi
-
buraya yazacağına git vodafonun sitesinde müşteri hizmetlerine msj yolla amacın ne buraya yazmakla ?
buraya yazacağına git vodafonun sitesinde müşteri hizmetlerine msj yolla amacın ne buraya yazmakla ?
ne olacak amacım vodofone mesaj atsam kim nerden bilecek onlar bilmiyorlarmı onlar çekim gücü olarak ankara istanbul izmir gibi iller anlatıyor
evet kardeş bence haklısın vodofone 1 numaran73'le vodafone üzerinden 100kb/s download ve 50 kb/s upload hızına ulaştım, ve vodafone bence 1 numara
BENDEN SÖYLEMİSİ KİMSE turkcell KULLANMASIN turkcell VIN ALMIŞ ARTAKDAŞ ANKARADA EVİNDE 2 GEYİ ZOR KULLANMIŞ BENCE PARANIZ VARSA VODOFONE DERİM VODOFONEDEN VAZGEÇMEYİN DERİM turkcell SÖMÜRÜCÜ YALN SÖYLÜYOR İNANMAYIM BEN turkcell HAT KULLANDIM KONTÜRLERİM ÇATIR ÇATIR GİTTİ SONRA HATTIMI VODOFONEYE GETİM ŞİMDİ ÇOK MEMMUNUM BEN BEN VIN KULLAMDIM GÜZEL ŞİMDİ CEPTEN İNTERNET SINIRSIZ KULLANIYORUM 8 TL SINIRSIZ BU SADECE VODOFONDA VAR turkcellvodafonaa sorarsanız en iyi o ama ben de kullanıyorum ama ekonomik olduğu için malesef,,,1 sene önce modem aldım çok pişman oldum hiç tavsiye etmem ve o kadar şikayet ettim ama benden 1 yılda çatır çatır aldılar,,,paranız varsa turkcell derim kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?