CECT E71 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

1011101

Üye
    Konu Sahibi
CECT E71 yardım
Bende Cect E71 var.

İnternete nasıl bağlanıcam bilmiyorum ve buna kendi mp3 kulaklığımı nasıl montajlayabilirim. ya da kendi kulaklığından nasıl daha fazla yararlanabilirim?

• Beğen
Tepkiler: Sevnev

Odysseus

Odysseus

Üye
Kendi kulaklığınızı montajlamayı buradan tarif etme şansımız yok. İnternete nasıl bağlanacağınızı forumumuzda Wap GPRS ayarlarını aratarak ulaşabilirsiniz. Kulaklığınızın sesini yükseltmek için kodlar var ancak yanlış bir yere girdiğinizde geri dönüşünüz zor olabilir.

1011101

Üye
    Konu Sahibi
peki ben buna bluetooth headset alsam nasıl olur? 55 TL ye güzel birşey buldum. kendi kulaklığımıda takabiliyorum.

deneyen varsa yorum bekliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

gittigidiyorda bir yorum okudum. önce televizyonlu telefonlarda çalışmıyor demiş. sonra çalıştırmış. çok memnun ve 2. siparişini vermiş. ondan alıcam galiba.

Odysseus

Odysseus

Üye
Bluetooth kulaklıkla görüşme yapabilirsiniz. Ancak bu telefonlar bluetooth üzerinden müzik dinlemeyi desteklemiyor.

1011101

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonda ses çalara girince ayarlarda BT Stereo Output ve BT Stereo Headset diye seçenekler var.

BT Stereo Output

açık - kapalı

diye bir seçenek ve

BT Stereo Headset başlığı altında

yeni cihaz ara seçeneği çıkıyor ve bluetooth ile cihaz arıyor.

cidden yokmu bunda. bende bt kulaklık olmadığından deneyemedim.

eğer BT Stereo Output

Açık yaparsam headset seçin diye uyarı veriyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
Bluetooth kulaklığımı Verson VX99 da denedim. VX99 sizdeki telefonun aynısı. Kulaklığım Nokia'nın orjinal kulaklığı ve müzik dinlemeye olanak veriyor. Ancak VX99 ile sadece görüşme yapabildim.

1011101

Üye
    Konu Sahibi
komşuda jabra bluetooth kulaklık vardı galiba. onu bir deneyeyim bakalım.

Odysseus

Odysseus

Üye
Çalışıp çalışmadığınızı yazarsanız sevinirim.

1011101

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık sorununu çözdüm fakat sesinin biraz artması gerekiyor. bende dişi-erkek uzatma kablosu vardı. bunun dişi tarafından 7-8 cm kestim ve mikrofonun olduğu yerden montajladım. Havya ile küçük noktalar halinde eriterek yapıştırdım. ses güzel fakat dediğim gibi biraz yükselmesi gerekiyor.

fantomcx

Üye
Arkadaşlar bu cect e71 marka telefonlarla ilgili birçok tıklanacak link var ama hangisine tıklasak hiç bi sonuç alamıyoruz bu ne ya

1011101

Üye
    Konu Sahibi
bugün bluetooth kulaklık ile müzik dinlemeye çalıştım ve başardım. kulaklık Nokia HS-26W. sadece bluetooth ayarlarından biraz oynamak gerekiyor. yukarıda yaptığım 3.5mm adaptörü biraz değiştirmek zorunda kaldım. çünkü kablo boyu kulaklıkla beraber 2 metreyi aşıyordu. kendi kablosunu tamamen atıp yeni yaklaşık 5 cm lik bir kablo bağladım. bir ucuna telefon girişini, bir ucuna 3.5mm jack lehimledim. mükemmel çalışıyor. bluetooth kulaklıkta iyi fakat eski bir model olduğundan ses kalitesi müzikte iyi değil. ama konuşma için mükemmel.

Benim için birtek kamera problemi kaldı. onun dışında sorunum yok.

sinanshen

Üye
arkadaşlar cect e71 telefon aldım çokta memnundum. ama 2 ay sonra konuştuğum insanlar telefonda benim sesimde bir uğultu bir gürültü olduğunu söylüyorlar oysa ben onların sesini gayet net duyuyorum. Bunun nedeni ne oabilir. tlf u fabrika ayarlarına döndürdüm ama nafile.......

ferd06

Üye
aynı sorun benim telefonumda da var. bende haziran ayında aldım. ilk zamanlarda böyle bir sıkıntı yoktu. benimle birlikte bir arkadaşım daha aldı. özellikle birbirimizle konuşurken işkence gibi geliyor. çünkü onun telefonunda da böyle bir problem var. aldığımız yere gittiğimizde de bir sorun olmadığı iddia ediliyor. 2 aylık telefonlarımızı daha taksidi devam ederken zararına satmaktan başka çare kalmadı sanırım. kime, nereye şikayet etmeliyiz?????

erengelebek

Üye
bende E71 kullanıyorum bütün bluetooth kulaklıkları çalıştırmasının yanında hepsiyle müzikte dinleyebiliyorum,desteklemiyor diyen arkadaşa söylüyorum denemeden bilmeden insanların kafasını karıştırıp masrafa sokmayalım lütfen ,

emrebestekar

Üye
CECT E71 yeni aldım pc ye usp kablosunu taktığımda

Depolama Cihazı
Web camera

Menüsü çıkıyor sizce ne yapmaLıyım

Kulaklığımızın sesini yükseltmek için kodlar varmış bilen varmı ?

hackedbykabus

Üye
bakın dinleyin benim telefon cect e 72 bu cecct te jar okuyucusu yok dolayısıyla ne tema nede oyun yüklenemiyor yüklensede seçekneklere girin ilet çıkıo yani çalışmıo oyun bunu boş yere aramayın ben çok uğraştım olmadı onun yerine ben kendi telefonum tv li olduğu için ben kendime tv seypalığı yaptım mütiş oldu sizde öle yapın uğraşmayın hiç özelliği yok intrnette cectlerin sadece müzik resim felan atıyosun ona

--seaman--

Üye
Arkadaşlar bu cect e71 marka telefonlarla ilgili birçok tıklanacak link var ama hangisine tıklasak hiç bi sonuç alamıyoruz bu ne ya
aynen sana katılıyorum arkadaşım.dün geceden beri arama yapıyorum ve sonuç sıfır.e71 de televizyon olduğunu da yorumlar arasında gördüm.bende ki e71 de dahili televizyon yok.nasıl bu iş anlamadım :allalla:

kara5

Üye
arkadaş lar cect e71 in ses sifresini bilen vas yaza bilirmi

Takipçi Satın Al

Üst Alt