Ceb'inizdeki bilinmeyen güçler.Telefonunuzun içinde bilmediğiniz müthiş ekstralar var

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Eğer uzaktan kumandalı araç anahtarınızı aracınızda kilitli unutursanız

Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, (aradaki mesafe ne olursa olsun) o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25-30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine (cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız acılacaktır. Bagaj için de geçerlidir.

ben buna inanmamisdim dendik oldu sok oldum =) =) ama biraz dusununce mantikli geliyor

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;451104' Alıntı:
Uzaktan kumanda olayı gerçek birşey ama şu pil olayı tamamen yalan :oke:
soft formatla pili güçlendirin...:ehe adamlar teli şarja takmaya üşeniyoo napalım...:lol

jenga

Üye
Bilinmeyen güçler için teşekkürler:oke:

alikelek

Üye
denemedim ama deneyeceğim emeğin için teşekkür...

mehmet29

Üye
herseyın ıyı olması ıcın emege saygı ve calısmak arkadaslar

metehan854

Üye
vaLLA BENDE Pİ OLAYINI DENEDİM AMA TIK YOK :))

zartan

zartan

Üye
güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık

youngprogrammer

Üye
teşekkürler

fatih findik

Üye
ilginç şeyler var.emeğine sağlık kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

:oke:ilginç şeyler var.emeğine sağlık kardeşim

karakantus

Üye
acaba tel açıkmı olması gerekıyor

ismail42

Üye
guzel paylassım

sefarad

sefarad

Üye
uzaktan kumanda olayı gercek ama şöylekı mesela arac 10 metrede gorebılıo anahtar sınyalını sız 30-40 metre uzaktan anahtarı kafanıza yakın tutup arbaya bakın acılıyo kapı sahsen denedım oldu bu beyın sınyallerı ıle alakalı bısı telefonla deıl:nono:

ukalgs

ukalgs

Üye
daha bilinmeyen neler vardır neler:oke:

fatal19ty

fatal19ty

Üye
uzaktan kumanda çalıştı aydın bulvardan bey camisi arası 1.5 km meganın kapıları açıldı süper bence denen tel:6230i

mithatpasa

Üye
Kumandayi Caravellada Denedim Olmuyor

otoata

otoata

Üye
ya şu pil olayı oluyor benim tel 10 kere pil zayıf dediği gibi kapanmadan aklıma geldi denedim oldu ve hayran kaldım en az 2 saat daha dayandı telefon muthiş birşey vede nokia pillerini sordum extralara evet böyle birşey var ama her telefonda kullanılmıyor mesela nokia nın ince telefonlarında kullanılmıyor Bende N70 , N95 , N73 , 6600 , 6630 , 6670 , 6300 , 7610 , 7630 VB denedik oluyor bence iyice deneyin ole şarzın yarısı dolu iken deneyince olmuyor soleyeyim!!!

ben kumandayı dayımın Mustang GT de denedim oluyor hemde süper şekilde !!!

Sefarad ARkadaşımıza katılıyorum neden çünki arabaya 40 metreden bakınca kumandayı beynide doğru tut kapı açılıyo normal şekirde tur ve arabaya bakmadan açılmı yo bunu dededim ve oldu hani şu kareteciler kalın tuğlaları kırıyo işte tamamen bu yolla kırıyor fakat biraz farklı insanların beynindeki sinirler iyi kulanıa bilir ve gerçekten konsantre olunursa beyniden geçen şeyi sinirlerinle molekülere emir verebiliyorsun o kareteciler konsante olup için den kırıcam seni tuğla kırıcam seni tuğla diye diye bir vuruyor eli acımıyor çünkü tuğlanın molekülleri kırılmak için hazır bekliyor oluyor anlatabildimmi!!! ( Pro. Dr. Kerlly Onystoin tarafından kanıtlanmıştır ( 2002 de Paris te bir karetecinin tuğla kırışındaki sinirlerinin hareketleri kontrol edilerek kanıtlandı))

hani birşeyi 40 kerediyince olur derler ya bu yüzden işte moleküller emiri almış oluyorlar ve anında!!!!:D:D:D:D:D:D:D

yxL

yxL

Üye
rezerve pİL oLayını denedm hiç bişi oLmadı :(

ahmad85

ahmad85

Üye
süper paylaşım ya umarım denenmiştir

Üst Alt