CD siz nasıl format atabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

mosveratu

Üye
    Konu Sahibi
CD siz nasıl format atabilirim..
Arkadaşlar CD siz nasıl format atabilirim veya atılabilir mi bir yarımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler hepinize..

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Öncelikle neden büyük yazılar ile yazdığınızı anlamadım? Yasak olduğunu bildiğiniz hâlde bilerek mi yazıyorsunuz?

Eğer Windows XP kuracaksanız, USB 2.0 girişine USB belleğinizi taktıktan sonra otomatik olarak tanınacaktır. Aynı CD'den format attığınız gibi USB Bellek ile format atabilirsiniz. Otomatik olarak tanıma, sadece Windows XP'de geçerlidir. Windows 7 kuracaksanız öncelikle USB'ye format atıyorsunuz. Bunu bir USB Boot programı ile yapabilirsiniz. USB'yi Boot yaptıktan sonra BIOS ayarlarına giriyorsunuz ve buradan Boot olarak USB Boot'u seçiyorsunuz. Gerekli dosyaları USB bellek içine attıktan sonra kurulumu yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: BaykusReis
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Benim bi sorum var bilgisayara hem win7 hemde xp kuruyum dedim bootda win7 yi görmüyordu otomatik olarak xp açılıyordu neden böyle oldu bilen var mi

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Şu anda kullandığınız İşletim Sistemi nedir? Eğer Windows XP'yi kullanıyorsanız sorunsuz olarak Windows 7'yi kurabilirsiniz. Windows 7 üzerine XP kurmaya çalışıyorsanız tabiki kuramazsınız. Ancak belirli programlar ile Boot oluşturarak Windows 7'yi ayrı bir bölüme kurabilirsiniz.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Şu anda kullandığınız İşletim Sistemi nedir? Eğer Windows XP'yi kullanıyorsanız sorunsuz olarak Windows 7'yi kurabilirsiniz. Windows 7 üzerine XP kurmaya çalışıyorsanız tabiki kuramazsınız. Ancak belirli programlar ile Boot oluşturarak Windows 7'yi ayrı bir bölüme kurabilirsiniz.

Şuan Da Win7 Kullanıyorum. O Denediğim Zamanda Win7 Kullanıyordum ve Ayrı Bölüme XP Kurdum Sonra Açtığımda İşletim Sistemi Seçme Menüsü Gelmeden Otomatik XP yi Açıyordu...

kalkan3434

Üye
Neden iki işletim sistemi kullanmak istiyorsunuz??

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Microsoftun, Windows 7'yi USB bellek veya harici disk üzerinden kurmayı mümkün kılan minik bir programıyla/Windows 7 USB/DVD Download Tool) çok kolay ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Burda çok önemli bir nokta var bilgisayarınızın USB Boot uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Bunu bilgisayarınızın hemen açılışında menüsüne girebileceğiniz BIOS bölümünden kontrol edebilirsiniz. “Boot” bölümünde USB Boot gibi bir seçenek mevcut değilse USB Flash bellek üzerinden bir işletim sistemini bilgisayarınıza kuramazsınız.

Download:

kalkan3434

Üye
Ewt bilgisayarın destekliyor olmasına bakmak lazım.

kalkan3434

Üye
Hmm anladım :)

Üst Alt