CCleaner 4.4 Türkçe ! Sistem temizleme programı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkür n73 başarılı. çatır çatır çalışıyor.

aquax01

Üye
telefonumun içine etti bu program tarattım tararttıktan sonra foto galerisi email programı nokia map harita programı internet radiosu ingilizce oldu telefonun menüleri türkçe bu gibi programlar ingilizce oldu campro diye kamera programım çalışmıyo hadi o önemli değil bu ingilizceye dönüşen programları geri türkçe nasıl yaparım lütfen programı paylaşan arkadaş yardım ettsin

şimdi fark ettim beni arayanların resimleri cıkıyordu eklemiştim o resimlerde silinmiş ekleme yeride simsiyah ekle yari cıkmıyo nasıl geri getiricem

Tepkiler: salih-fatih

Clear programını kurdum ama hiç açmıyor.neden acaba

zeybek09

Üye

teşekküler

n97 açmadı sisteme yüklendi amma üstüne kilik eledim açılmadı yine çok sağolun teşekkür

resimli gösterebilirmisin bu konuda yabancıyım ama aynı sıkıntı nokia 6700 da telefonumda var

Sevgili kardeşim allah senden razı olsun peygamber erendimiz s.v.s o mahşer günü şefehatçin olsun.allahümmesallialaseyyidine muhammed.

Fatih.33

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili kardeşim allah senden razı olsun peygamber erendimiz s.v.s o mahşer günü şefehatçin olsun.allahümmesallialaseyyidine muhammed.

Amin kardeşim Allah senden de hepimizden de razı olsun inşallah Allah mahşer gününde hepimizin yardımcısı olsun inşallah sagol

Lazefe

Üye
tel 6700slide kardes tesekkürler . Telde pek ise yaramadı lakin hafıza kartında 120mb yer açıldı..

rapper38

Üye
c/sys/bin klasörü yok bende yardımcı olabılirmisin kardeş

e 72 de sorunsuz calıstı , tesekkurler kardesım ellerıne saglık ..

- - - Eklendi - - -

e 72 de sorunsuz calıstı , tesekkurler kardesım ellerıne saglık ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...