İhtiyar007
Üye
00:00-06:00@İhtiyar007 saat kaçta oluyo gececiler hakkında bilgim yok benim![]()

00:00-06:00@İhtiyar007 saat kaçta oluyo gececiler hakkında bilgim yok benim![]()

yaniSanalı da günah mı?![]()
İnternet üzerinden para karşılığı olmadan.
olmaz şans oyunlarının hepsi günahtır parayla olursa kessinlikle haramdırİnternet üzerinden para karşılığı olmadan.
Ben gelemem size iyi muhabbetler, uyumuş olurum o saatte ben00:00-06:00![]()

Ben gelemem size iyi muhabbetler, uyumuş olurum o saatte ben![]()

Harama yakın mekruh mu?olmaz şans oyunlarının hepsi günahtır parayla olursa kessinlikle haramdır
direk haramdır Şeyhim öyle diyorHarama yakın mekruh mu?
Son kararın mı?direk haramdır Şeyhim öyle diyor

şimdi hatırladım Şeyhim öyle diyor zaten uygun da değil sonra nefsiniz sizi parayla oynamaya teşvik edeceğinden uygun görülmemiştirSon kararın mı?
Mekruhtu haram oldu.![]()
İnternetten bir fetva okudumşimdi hatırladım Şeyhim öyle diyor zaten uygun da değil sonra nefsiniz sizi parayla oynamaya teşvik edeceğinden uygun görülmemiştir

Senin kedi canını@İhtiyar007 istedik, kimse getirmedi, ben de yaptım oldu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSadece 2 bardak getirmeyenlere yoh![]()

olmaz mı bıyurBana da bir çay çek usta. Çift şekerli olsun.![]()
çaySenin kedi canını![]()
istiyon muBaşka ikram yok mu?olmaz mı bıyur
çay![]()
istiyon mu

olmaz mı kahve ve gazete varBaşka ikram yok mu?![]()
Boooozzaaaa taazzzeee taaaazzzeeee booooozzzaaaa geeeellddddiiiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vaaarr mıııı isttiyeeennn
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

olmaz mı kahve ve gazete var![]()
![]()

olmaz mı kahve ve gazete var![]()
![]()