Ankara biraz zor ısınır, bilirim Ankara'yıAnkara da ısınsa bari![]()

Yok ben ısıtmak diye ovuşturdum elleriAnkara biraz zor ısınır, bilirim Ankara'yı![]()

sen ovuşturmaya devam et, ellerin bari ısınsınYok ben ısıtmak diye ovuşturdum elleri![]()

5 dakika dışarı çıktım sonra içeriye kaçtımsen ovuşturmaya devam et, ellerin bari ısınsın![]()

Afiyet olsun Vasfiİyi gider bu soğukta, teşekkürler![]()

Sağolasın Hidayet Abi. Symbianla aran nasılAfiyet olsun Vasfi![]()

O benden kurtulmak için elinden geleni yapıyor ama ben onu bırakmıyorum, aşka bak beaSağolasın Hidayet Abi. Symbianla aran nasıl![]()

O benden kurtulmak için elinden geleni yapıyor ama ben onu bırakmıyorum, aşka bak bea
bu aralar telefonu değiştirmeyi düşünüyordum ama yengenin telefonu daha hızlı davrandı, o nedenle symbian kullanmaya biraz daha devam![]()
Ondan bende de var.
Aslında benim değiştirme fırsatım var bin tl bütçem var ama değiştirmek içimden gelmiyor. Alışmışım diğer android falan hoşuma gitmeyecek gibi 
Yenilikçi olmakta fayda varHeya aşk aşkOndan bende de var.
Hee gördüm konunuAslında benim değiştirme fırsatım var bin tl bütçem var ama değiştirmek içimden gelmiyor. Alışmışım diğer android falan hoşuma gitmeyecek gibi
![]()
symbian yine bir köşede dursun..Ben esnafım bizde çay eksik olmaz buyurBana çay lazım hanginiz ısmarlıyor

Orası öylede bazen insan wazgeçemiyorYenilikçi olmakta fayda varsymbian yine bir köşede dursun..
Ben android düşünmüyorum windows phone düşünüyorum..
Zaten alsam bile saklıcam Symbianımı 
Teşekkürler tekrardan, diğerini bitireli saatler olmuştu zaten içimiz ısınsınBen esnafım bizde çay eksik olmaz buyur
Bir çay da sen al Vasfi![]()

O konuda pek bilgim yok, forumda o işin uzmanları var onlara danışOrası öylede bazen insan wazgeçemiyorZaten alsam bile saklıcam Symbianımı
Bin tl ile ne alabilirim sence![]()