çavuş ve üstü rütbelere şekil ekleyebilir hae getirebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
çavuş ve üstü rütbelere şekil ekleyebilir hae getirebilirmisiniz
sevgili admin abilerim çavuş ve üstü rütbelere şekiller eklemememize izin verirmisiniz böyle bir uygulamanın olmasını isterim çünkü sadece albay ve üstü rütbelere yazı ekleniyor hemde bu forumda rütbelere şekil verilirse bence dahada çok eğlenceli hal alır sizin işinize burnumu sokmak gibi olmasın bu sadece bir istek cevaplarınızı bekliyorum:(

--------------- Ekleme ---------------

admn abilerim bununla ilgili cevap yazarmısınız

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Şekiller derken konuyu biraz daha açabilirmisiniz?

Ozan

Ozan

Admin
Forum aşırı rengarenk oluyor bunu düşünmüyoruz ama ileride belki albay (5000 mesaj ve üstü) üyeler için böyle opsiyonlar olabilir diyebilirim ..

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
Şekiller derken konuyu biraz daha açabilirmisiniz?
yani ben facebook ta çete savaşları diye bir oyun oynuyorum o oyunda bazı dövmelerle onun özelğini belirtiyor mesela minicik bir dövme hemen rütbenin yanında olan adminler tarafından koyulacak olan çalışkan vb. türü dövmelerden söz ediyorum tabi illa çalışkan olacak diye bir şey yok eğer konuyu geliştirirsek güzel bir hal alır bence

--------------- Ekleme ---------------

Forum aşırı rengarenk oluyor bunu düşünmüyoruz ama ileride belki albay (5000 mesaj ve üstü) üyeler için böyle opsiyonlar olabilir diyebilirim ..
hıı anladım ama albay ve üstü rütbeler çok yüksek diye düşündüğüm için çavu dedim tabiki szi daha iyi bilirsiniz ama ben şekil derken yukarıda bahsettğim gibi dövme yani damgalardan söz ettim öyle herkesin yapabiliceği bir şeyden değil sadece admin ler veye editörlerin yapabileceği şekllerden yani dövmelerden:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...