Teğmen olduğundada konu ac:kop::kop:açıçamda çok var :kop:
*antinegative* Üye Konu Sahibi salih baba' Alıntı: Teğmen olduğundada konu ac Genişletmek için tıkla ... açıçamda çok var
ALpeRenBuGRa Üye *antinegative*' Alıntı: çok uzun ugraşlarsan sonra çavuş oldum yaşaşın bana Genişletmek için tıkla ... Tebrikler, umarım birgün Genaral de olursun
*antinegative*' Alıntı: çok uzun ugraşlarsan sonra çavuş oldum yaşaşın bana Genişletmek için tıkla ... Tebrikler, umarım birgün Genaral de olursun
Salih Baba™ Üye *antinegative*' Alıntı: şimdilik generalliği düşünmüon ama inşallah olur Genişletmek için tıkla ...
Odysseus Üye erfc20' Alıntı: la bende ne cavusu die bakıom meger sitede cavus olmussun Genişletmek için tıkla ...
kacaksevgilim Üye one be millet olarak sevinecek birşeyler aramaya başladık ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
ibrahim Üye Dark_Knight61' Alıntı: Ben de 2 günde yüzbaşı oldum bee keşke yazsaydım geçti artık....: Genişletmek için tıkla ... cok hızlısın bakıyorum da ben baya bi geç kaldım sanırım
Dark_Knight61' Alıntı: Ben de 2 günde yüzbaşı oldum bee keşke yazsaydım geçti artık....: Genişletmek için tıkla ... cok hızlısın bakıyorum da ben baya bi geç kaldım sanırım
Odysseus Üye Faydalı bir konu olsa bu kadar uzamazdı zaten. Konu kilitlenebilir mi hatta tamamen silinirse daha iyi olacak.
Faydalı bir konu olsa bu kadar uzamazdı zaten. Konu kilitlenebilir mi hatta tamamen silinirse daha iyi olacak.