Ozan
Admin
Catty Banlanması Hakkında ?
Catty ne yaptı bilmiyorum ama,
Banlanma nedeni olarak görünüyor..
Gelen Mailler
Catty
Ben
Catty
Ben
Catty
Bence kalıcı banlayalım çünkü 1 hafta banladınız ama 1 hafta sonra sitede üyeligi açılınca tüm mesajlarını silecek kesinlikle görünen bu .
Bir üyeye gerizekalı demenin cezası forumdan süresiz yasaklamadır. Ancak seni kaybetmek istemiyorum Bilâl. Bir hafta tatilde ol. Biraz kafanı topla ve lütfen daha sâkin olarak dön aramıza.
Banlanma nedeni olarak görünüyor..
Gelen Mailler
Catty
Forumdan ban için illede hakaret yapmam mı gerekiyordu, tatlı dille istedim bunu ben...Neyse açın şu profilimi , düzenleyip çıkayım, boşuna bana gerek yok , zaten girmeyeceğim bir daha , açın şu banımı , iki dakika profilimdeki mesajları sileym , profilimi düzenleyeyim, çıkayım , dağınıklığı sevmem...Umarım duyuyorsunuz beni..Bir hafta sonra giremeyebilirim..
Ben
Profil aç kapa gibi bir işlem yapmıyoruz ceza durumun hakkında bilgim yok ancak cezanın süresi varsa bitince açılır süresi yoksa hiç açılmaz. Lütfen tekrar bu tip anlamsız taleplerle mail atma ve kişisel bir tavsiye ise birşeyi yapmadan önce enine boyuna düşün öyle yap sonra da arkasında ol.
Selamlar
Ozan
Maxicep.com
Catty
Çok biliyorsun , o zaman sen yap...Profilimdeki bütün mesajları sil ve beni süresiz banla, çünkü maxicepin başında senin gibi bir admin olursa o sitenin işi yaş, okadar emeğimi verdim o siteye, sen kalkmış benim attığım cevaplara anlamsız diyorsun , tü sana be ,insan kaybetmemek için uğraşır, hakkında çok kötü şeyler duymuştum meğer doğruymuş,....Şimdi beni süresiz banla ..!
Ben
Siteyi çok iyi biliyorum diyorsun o zaman hiçbir banlanan üyeyi mesajlarını silsin diye açmayacagimizi bilirsin.Bununla birlikte, üyelerin mesajlarını silmedigimizi de bilirsin. Sitede dikkat edersen, o kadar olmasına ragmen adam gibi banlanarak gitti hiç mesajları silinmedi ..
Catty
İyi o zaman , süresiz banlanmak istiyorum, ve arkadaşlarımında bilmesi için , isteğim ile banlandığımı yazın..Son son bu isteğimi yerine getirirsiniz umarım...
Bence kalıcı banlayalım çünkü 1 hafta banladınız ama 1 hafta sonra sitede üyeligi açılınca tüm mesajlarını silecek kesinlikle görünen bu .
...Umarım duyuyorsunuz beni..Bir hafta sonra giremeyebilirim..
Banlansın..

s
Çok ünlüyüm pılasta