"Catania, Roma'dan daha büyük"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Catania, Roma'dan daha büyük"
Catania Başkanı Antonino Pulvirenti, teknik direktörleri Vincenzo Montella'nın takımda kalacağını çünkü Catania'nın Roma'dan daha büyük bir kulüp olduğunu belirtti.

Sky Sport24'e yaptığı konuşmada Montella'nın kulüple olan sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Pulvirenti, "Montella'nın Roma'nın başına geçeceği yönünde söylentiler duydum. Bundan şüphelerim var çünkü teknik direktörümüzün biz bir senelik daha sözleşmesi var. Montella sözünün arkasında duran bir insan, aynı Roma yöneticileri gibi. Siz olsanız sözleşmesi devam eden bir teknik direktörle transfer görüşmesi yapmazdınız öyle değil mi?" diye konuştu.

Catania'nın Roma'dan daha büyük bir kulüp olduğunu iddia eden kulüp başkanı, "Benim fikrime göre biz Roma'dan daha büyük bir takımız. Montella seneye de takımın başında olacaktır. Sezon sonunda gelecekle ilgili planlarımızı yapacağız." dedi.

Eski forvet oyuncusu Roma formasını 1999-2009 yılları arasında sırtında taşımıştı. Golcü isim 194 kez formasını giydiği başkent ekibinde 83 gol attı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt