lyrex Üye yani anladigima göre kendi telefona yükleyince herkes beni casuslayablilir? bende kendi telefonundan yükleyince öbürünkininki oluyo sannedim... bunun öbür kisiye yüklemeden calisani varmi?
yani anladigima göre kendi telefona yükleyince herkes beni casuslayablilir? bende kendi telefonundan yükleyince öbürünkininki oluyo sannedim... bunun öbür kisiye yüklemeden calisani varmi?
lyrex Üye phantom2020' Alıntı: Bu program demo mu ***** yapılmış mı Genişletmek için tıkla ... cekdigin an demo olarak cekiyon sana seriyi soruyo 166163 veriyon ve is full oluyo
phantom2020' Alıntı: Bu program demo mu ***** yapılmış mı Genişletmek için tıkla ... cekdigin an demo olarak cekiyon sana seriyi soruyo 166163 veriyon ve is full oluyo
keremerson Üye lyrex' Alıntı: cekdigin an demo olarak cekiyon sana seriyi soruyo 166163 veriyon ve is full oluyo Genişletmek için tıkla ... wayy :?sl?k
lyrex' Alıntı: cekdigin an demo olarak cekiyon sana seriyi soruyo 166163 veriyon ve is full oluyo Genişletmek için tıkla ... wayy :?sl?k