Casus Telefon Call Magic 2.0

safakk

Üye
arkadaşım w810 i de çalışırmı bu meret?
symbian için bu çalışmaz bence neyse ya arkadaşlar n73'e kurulmuyor nası kurabilirim şimdi kur seçeneğine basınca telefonun ekranında desteklenilmediği yazıyor normalde de desteklemiyor mu yoksa ben mi bi yerde hata yapıyorum yada telefonda yapmam gereken bir kaç ayar mı var? yardımcı olursanız çok sevinirim

dostum n73 v3 heralde o yüzden olmuyor..

jee

Üye
eline sağlık

D3N1Z

Üye
yukledigimiz telefonu ariyacagiz di mi dinlemek icin yoksa her 2 telde de mevcutmu olacak ya da sadece kendi telefonumuzda oldugu takdirinde diger tum telefonlari mi dinliyecegiz :S

yukledigimiz telefonu ariyacagiz di mi dinlemek icin yoksa her 2 telde de mevcutmu olacak ya da sadece kendi telefonumuzda oldugu takdirinde diger tum telefonlari mi dinliyecegiz :S

hayır dostum kendine yüklemeye gerek yok.. sadece programı yüklediğin telefonu dinleyebiliosun.. ama her telefondan deil.. dinlenecek olan telefona kaydettiin numaradan aradığın zaman dinleyebiliosun sadece..

D3N1Z

Üye
hayır dostum kendine yüklemeye gerek yok.. sadece programı yüklediğin telefonu dinleyebiliosun.. ama her telefondan deil.. dinlenecek olan telefona kaydettiin numaradan aradığın zaman dinleyebiliosun sadece..

tamam sagolasin tskrler

cuins

Üye
teşekkürler.deniycem..

ht6

Üye
paylaşım için sağol

razor_18

Üye
çok Saol Ya Kaç Gündür Bu Pro Yu Ariyorum

isaisa

Üye