Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casus Dinleme Programı TRİAL Versiyon
Sponsorlu Bağlantılar
okur69
Üye
tesekkurler
exara
Üye
program çalışmıyor
zordinozor
Üye
teşekkürler,emeğine sağlık.
tuncayejder
Üye
Teşekkürler
_huso_
Üye
denıyecez bakalım olurdsa yazarım buraya olmassa yapcak bişi yok
TAKIL
Üye
iyide karşı telefonun markası önemlimi yoksa dinleme yapacagımız telefonun markasımı önemli ve karşı telefona programı nasıl yükleyecegiz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim belki benimle aynı şehirde değil karşı tarafın teli samsung s 250 benimki nokia 6600 olurmu tşk ler
zamnasuzamnasu
Üye
slm arkadaşım kaç kez oldu indiriyorum ama nafile. Indikten sonra sadece yazılımlar çıkıyoo proğram die bişe yok,, senden rica etsem nası indiririm ve yüklerim anlatırmısın. Kestane kebap acele cevap.emeğine saygılarrrr
kutsal72
Üye
arkadaşım bu programı nasıl indirebilirim? bide nasıl calışıyor yardımcı olur musun
--------------- Ekleme ---------------
lütfen nasıl çalıştıgını bilen varsa bana yardımcı olsun [email protected]
tşklr.Telefona yükledim fakat geçersiz kartvizitbilgileri diyor bu anlamadım.Yardımcı olursan sevinirim..
--------------- Ekleme ---------------
Tşklr.Yalnız geçersiz kartvizit bilgileri diyor telefon bu benmi yanlışlık yaptım anlamadım yardımcı olursan sevinirim
comez46
Üye
tşk ler.
arkaaşımmm
merty24
Üye
saol
karadag_66
Üye
saol
kızıldemir
Üye
be kullandım arkadaşlar az önce yükledim
nokia 6500 ve çin malı rasasi modellerine yükledim ve sonuç karşı dinleme hariç şuan olumlu tavsiye ederim...(ama benim tel de virüs koruma var ona göre)
DeEnNiZz
Üye
yha benim tlf d900 olmuo bu tele nasıl yukleyebılırım nolur yardım edın
adrenalhin81
Üye
tsk
piro0202
Üye
programı deniyen varmı??? oaylaşım için tşk dostum