Casus Dinleme Programı TRİAL Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

zekiazder

zekiazder

Üye
sağolasın kardeş :yuru

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
denemedım daha ama emege saygı cok tskk

incitanemm

Üye
eywallah.. güzel paylaşım

kubilay23

Üye
eyvallah kardes

notlov3

Üye
emege saglık

shabry28

Üye
yalnız açıklamada ankamadığım bişey var bu programı kendi telimizemi kurmamız lazım yoksa karşı telemi

azrail999

Üye
güzell

B15806

Üye
gerçekten güzel programış allah eline koluna zeval vermesin

sempatık_72

Üye
teşekkürier paylaşımın için

jackal3535

Üye
ya bana en baştn napacagımızı biri anlatabilirmi lütfeeeennnn

derda1977

Üye
bunu yükledim peki nasıl silicem önemliiiiiiii

--------------- Ekleme ---------------

bunu yükledik peki nasıl silcez

pantea

Üye
Oncelikle paylasim icin cok tesekkur ederim uzun zamandir edinmek istedigim bir yazilimdi bu ama cep telefonlari hakkinda sizler kadar tecrubeli olmadigim icin bir kac sorum olacak , anlayabilecegim sekilde yanitlarsaniz cok sevinecegim.

Oncelikle bu program trial ve soz konusu tum ozellikleri kullanilabilecek mi?
Kac gunluk kullanim suresi var ve bittigini nasil anlayip programi nasil silmem gerekecek ?

Benim programi yukleyip takib etmek istedigim telefon samsung georgio armani marka dokunmatik ekranli bir tel. Dubai'den ikinci el alindigi icin kablolari yada pc ye baglanmasini saglayabilecek diger aksesuarlari yok , once hafiza kartina yukleyip sonra telefona kopyalamk gibi bir secenek olabilir mi?

En onemlisi soz konusu markada kullanilabilir mi? o markaya uygun baska program var mi?

Beni yanitsiz birakmamanizi rica edecegim , eminim her kesin bu programi kullanmak icin gecerli bir nedeni vardir ama acikcasi benim ki hayat memat meselesi denilenlerden .

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

prenscin

prenscin

Üye
trial version 2 saat sürer

bunu yükledim peki nasıl silicem önemliiiiiiii

bunu yükledik peki nasıl silcez

dosyanın içinde
neo -remover.sis dosyası var
telefonuuza yükleyin o siler bu kadar....:)

blacksole

Üye
#1234#<sms>+90532???0000(telefon numarası kendi telefon numaranız olacak)
bu kısmı anlayamadım vodafone numara olsa olur mu ? Bir de bunu dinleyecegimiz telden mi yapcaz bi açıkllasan

ercano

Üye
kardeş, iyi birşey yapmışsın tebrikler ama bu sadece demomu nekadar zaman kullanabilirim ?

lazuri_08

Üye
herkes saol saol diyor ya deneyen var mı . harhangibi bir sorunla karsılasan var mı. adam mesaj yazdı dıger konuya. karakolluk oldum dıyor yukleyınce ben dınlendım dıyor. nasıl bısı bu tam bilgisi olan cevaplasın

darkblue33

Üye
ben 6131 yükledim rogramı acıyo noyu yazıyorum mesajı gönderiyor ama cewap gelmiyo bi yardım lütfen

onursal

Üye
bu program E250 de çalışırmı ??? bana böle bi pro lazım e250de çalışan yardıma ihtiyacım var.... çok lazım birinin madara etmem lazım şimdiden teşekkürler....

hakan_88888

Üye
sağolasın!!

stormÖMER413

Üye
cok guzel elıne saglık