adreno 203 gpu var. ben basarili bulunan nokia n9 daki adreno 205 ile, most wanted'a kadar android oyunlarini oynuyorum. casper adreno 203 ile ne kadar basarili olur bilemem. islemcisi gayet iyi fakat gpu performansi dusuk olacaktir.
benim şu ana kadar görüp kullandığım casperler çok iiydi yani bizim evde var şuan 3-4 yıldır bir hata bile vermedi casper çok güzel markadır kullanmayı bilince nede olsa yerli malı iyidie olsa kötüde olsa sevmeliisin bence casperi
benim şu ana kadar görüp kullandığım casperler çok iiydi yani bizim evde var şuan 3-4 yıldır bir hata bile vermedi casper çok güzel markadır kullanmayı bilince nede olsa yerli malı iyidie olsa kötüde olsa sevmeliisin bence casperi
8 yıldır kullandığım Casper hala çalışıyor bende ona bir şey demiyorum, malzemeleri çok kalitesiz her bilgisayarında soğutma sorunu çıkar. Konumuz bu değil aslında saptırmayalım neyse.
Bu arada 4 çekirdek işlemciyi nerden gördün bilmiyorum ama fazla uçmuşsun 1.2 ghz Qualcomm MSM8225Q işlemci var telefonda ve o ekrana o işlemci cçok vakit kaybettirir.
Bu arada 4 çekirdek işlemciyi nerden gördün bilmiyorum ama fazla uçmuşsun 1.2 ghz Qualcomm MSM8225Q işlemci var telefonda ve o ekrana o işlemci cçok vakit kaybettirir.