Casper

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Casper
arkadaşlar casper notebook almayı düşünüyorum ucuz olması önemli fakat i7 olması şart benim için çizim vs (autocad photoshop 3dsmax) ama böyle en yeni sürümlerini çalıştırabilecek olması lazım cs 6 gibi geçen teknosada 1500 Tl ye 2,20 ghz 4 çekirdekli i7 gördüm casper iyimidir yani ve hangi model :)

- - - Eklendi - - -

http://www.casper.com.tr/ProductDetail_cme2670-8t45p_130_5169 nasıldır ??
buda işlemci http://ark.intel.com/products/53469/

ANIL

ANIL

Admin
işlemci iyi de ekran kartı düşük oyun oynamayacaksan alabilirsin.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
oyun değil 4 yıl boyunca yeni sürümü cıkan çizim programlarını çalıştıracak ve ekran kartı radeon hd 4330 dan iyimmidir ???

- - - Eklendi - - -

benim için önemli olan o proggramları minimum değil önerilern gerensinimlerle çalıştırması sen autocad vs programları için hangi casperi önerirsin ???

ANIL

ANIL

Admin
6610 yeni bir ekran kartı pek bilgim yok. giriş seviyesi bir kart. bence aynı fiyata 540m ekran kartlı modellere bakabilirsin. o zamanda bu işlemciyi bulamayabilirsin.

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Neden casper dell asus toshiba bunlar daha kaliteli degilmi ben hic casper onermiyorum cunku ici hep ucuz mal dolu indirim varsa hele bide. Sen teknoloji marketleri takip et daha iyisini bulacalsindir o dediklerini i5 te sorunsu calistiriyor.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
hmm normalde toshiba düşünüyordukda tuzlu yaa :) 1700-1900 arası bütçem var

ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: ugur1000
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
bu i7 ve iyi ekran kartlı notebooklarda eylüle kadar bi ucuzlama olurmu ???

- - - Eklendi - - -

Neden casper dell asus toshiba bunlar daha kaliteli degilmi ben hic casper onermiyorum cunku ici hep ucuz mal dolu indirim varsa hele bide. Sen teknoloji marketleri takip et daha iyisini bulacalsindir o dediklerini i5 te sorunsu calistiriyor.

ne yani i7 - i5 in çakmasınımı yapacak haarddiski kartondan mı yapacak ee peki toshiba dell hp içindeki parçaları kendimi üretiyor ???

ANIL

ANIL

Admin
bu i7 ve iyi ekran kartlı notebooklarda eylüle kadar bi ucuzlama olurmu ???

evet düşmeye başladılar bimeks bazı modellerde %30 indirime gitmiş. 2630qm işlemcili modeller düşecektir.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
casper kulanıyorum 8 gb ram 3 gb ekran kartı i5 ama abimde 4 gb ram 1 gb ekran kartlı toshiba var hertürlü toshiba casperdan daha yüksek performans veriyor güveniliir markalara bak

ANIL

ANIL

Admin
casper kulanıyorum 8 gb ram 3 gb ekran kartı i5 ama abimde 4 gb ram 1 gb ekran kartlı toshiba var hertürlü toshiba casperdan daha yüksek performans veriyor güveniliir markalara bak

zaten şuan ne 8gb ram ne de 3gb ekran kartını kullanan bir oyun yok.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
evet gt520m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt