aman diyim discovery alma...1.şarj soketi tam bir bela,2.si malzeme kalitesine bak casper ne kadar daha kaliteli,3.sü idda edildiği üzere discovery via a3216dan daha hızlı değil sadece grafik olarak iyi ama ben 2sinide denedim a3216ya yüklediğim uygulama sayısı discoveryde kitlenmeye gitti...ayrıca cihazların anakartına bakınca anlıyosun aradaki farkı...
Casper via alacagina git kendini at. Yani o derece kotu. Arkadasimda var. Internet ve menudeki gecisler haric cok berbat. Ayrica hem tek cekirdekli. Ya temple runda bile kasiyor. Sanki video duraklatip oynatirmis gibi. Sunuda unutmayin intel islemciler Android gibi bir sistemi kaldiramaz. Cok sacmalamislar. Su an piyasada Armv7 ler bile geride kalmaya baslarken intel tabanli atom islemci cok ama cok geri kalir. Ustelik Samsung Galaxy S modelinin gpu sunu kullanmislar. Cok eski ve gunumuz icin yetersiz. O gpu arm islemcilerle bile zor performans veriyor.
- - - Eklendi - - -
Kullanmadan sallayin hemen. Bende gm discovery var. 17 tane oyun yuklu ama banamisin demiyor. Casper da temple run bile kasiyor daha ne diyeyim.
- - - Eklendi - - -
Kullanmadan sallayin hemen. Bende gm discovery var. 17 tane oyun yuklu ama banamisin demiyor. Casper da temple run bile kasiyor daha ne diyeyim.
bak kardeşim benim elimde 2hafta önceye kadar gm vardı casperla aynı anda kullanıyodum...birincisi cihazlar arasında inanılmaz malzeme kalitesi farkı var gm oyuncak gibi,ikincisi grafik ve çözünürlük haricinde gmnin 1tane bile +sı yok,üçüncüsü casperda 3,5 ayda tık yok ama 2tane gm yolladım arızaya,dördüncü ve en önemlisi arkadaşımda var onda var bunda vardan yola çıkmıyorum 2cihazda elimdeydi casper 3216 uygulama yükledikten sonra discoveryden kat be kat hızlı kaldı ki 16+16 32gb toplam hafızadan 20si doluyken 8gb hafıza kartlı ve 6sı dolu discoveryden her uygulamada 3saniye daha hızlıydı...benim işim bu bana discovery demeyin...bu lg g3 deki mantık çözünürlük yüksek istiyosan 3310 al evinede çak 4k tv al sana çözünürlük...