Invoke
Üye
Ben xperia L alın demiyorum ki yazdıklarımı iyi okuVia3216 hakkında yorum yaptım ... GMD almak zorunda da degil ki kişi istedigi ürünü alır ki bu kişinin zevkine kalmış kimse de karışamaz bu duruma fanlık yapmakta gerekmez Casper almak istiyorsa alır ama gelmiş konu açmış öneri istiyor GMD adında Kral var incele deriz gerisi o kişiye baglı yani
GMD almayana da laf yokben araba da protonu severim sen Toyota dan inmezsin
Xperia l de krait tabanlı işlemci ve adreno 305 var gmd nin 4 çekirdekli işlemcisi daha eski bir mimari o yüzden xperia l daha avantajlıXperia L de yarışamaz GMD ile ama tasarımsal olarak hoş durmuyorda degil. Arkadaşlar Via 3216'nın adreno 203 grafik birimi için alma demişler ama a3216'nın ekranı qHD oldugu için yeterli aslında. Güçlü oyunları oynatmasada oyun oynayan biri de degilsen her türlü yeter. qHD filmleri rahatlıkla izleyebilirsin
Xperia l de krait tabanlı işlemci ve adreno 305 var gmd nin 4 çekirdekli işlemcisi daha eski bir mimari o yüzden xperia l daha avantajlı
Sen beni yanlış anladın ben zaten senin "xperia L alın" dediğini iddaa etmedim.
Fanlığımda yok, zorla gmdde aldırmıyorum, banane zaten. İster alır ister almaz. Bir cümle kurdum... Sonra regal reklamına benzedi sonunu öyle bitirdim. Az espiri yaptım gibi düşünebilirsinAlmayanı dövüyorlar reklamı hatırladıysan?
Xperia l de krait tabanlı işlemci ve adreno 305 var gmd nin 4 çekirdekli işlemcisi daha eski bir mimari o yüzden xperia l daha avantajlı
GMD nin işlemci mimarisi eski degil kardeşim yeniOlabilir... Ayrıca adrenoların optimizasyonu da iyi oluyor. Gayet sorunsuz oynarsın oyununu.
GMD Casper'a göre çok daha iyi bir telefon da, tasarımı bir türlü hoşuma gitmedi.
Kafayı yiyicem telefon bakmaktan.
Mtk nın en iyi ikinci işlemcisi gmd de kabul, powervr yede lafım yok sonuçta iphonelerde kullanılan bir gpu ama opengl 3.0 ın eksikligi kötü yeni oyunlar çıktıkça eksikligi hissedecegizdirek aklıma o geldi zatenama konuyu açan arkadaşa saygı duymak lazım GMD almayanı dövüyorlar dersek yalnış etkilenebilir . GMDiscovery bende de var çok memnunum kötü felan da degil yani ama Via a3216 nın kullanım amacına görede kötü bir telefon olmadıgını söylememiz gerek. adreno 203 qhd ekranda sadece güçlü oyunlar oynatmaz arkadaş bunu bilsin ama geride kalan bütün işler için yeterli bir grafik birimidir... Cortex A5 quad core işlemcisi ile tarayıcıdada sorun yaşamayacaktır
istedigi kadar krait tabanlı işlemci olsun da GMD nin işlemci nasıl eski bir mimari oluyor yaa daha yeni çıktı bu mimarı Cortek A7 eski degil yenidir PowerVR SGX544 grafik birimi adreno 305 den daha güçlüdür. 2013 de çıktı bu işlemci ve xperia L nin Qualcomm işlemcisinden 2. kat daha güçlüdür.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GMD nin işlemci mimarisi eski degil kardeşim yeni
Mtk nın en iyi ikinci işlemcisi gmd de kabul, powervr yede lafım yok sonuçta iphonelerde kullanılan bir gpu ama opengl 3.0 ın eksikligi kötü yeni oyunlar çıktıkça eksikligi hissedecegiz
Siyahini alin elinize malzeme kalitesi iyi bence.mat ve yumusak hissi veriyor arka kapak.beyazina baktiysaniz onun malzemesi s3teki plastik gibi ama siyahtaki farkliDiscovery'nin tasarımını ve malzeme kalitesini beğenmediğimi söylemiştim.Ayrıca o kadar kötü bir telefon olduğunu da sanmıyorum.
Öneriler ve cevaplar için teşekkür ediyorum. Birkaç model daha var aklımda, onları da inceleyip tam kararımı vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?