Casper ikinci Android işletim sistemli telefonunu duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Casper ikinci Android işletim sistemli telefonunu duyurdu
Türkiye’nin yerli bilgisayar üreticisi Casper, adını akıllı telefon alanında da duyurmaya çalışıyor. Bilgisayar konusunda eski bir marka olan Casper, akıllı telefonda da bu başarısını göstermek istiyor.

Casper’ın yeni modeli olan VIA A3216; 4.7” ekran, 1.2GHz hızında çalışan Qualcomm MSM8225Q işlemci, Android 4.1 işletim sistemi, 540 x 960 piksel çözünürlük, 2MP ön kamera, 8MP arka kamera, 1GB RAM, 16GB hafız, MicroSD kart desteği, Bluetooth, Wi-Fi, LED flaş özeliği ile bizi karşılayan yeni akıllı, değiştirilebilir 3 farklı kapak seçeneği de sunuyor. Yen akıllı gücünü 2000mAh’lik bataryasından alıyor. Bir hafta içerisinde satışa sunulması beklenen Casper VIA A3216 telefonun satış fiyatı ise KDV dahil699 TL olarak belirlenmiş.

kaynak:Casper ikinci Android işletim sistemli telefonunu duyurdu

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar

MrExpert

MrExpert

Üye
Bi casper eksikti zaten.

• Beğen
BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
İlgi görmez diye düşünüyorum bu saatten sonra

• Beğen
saruman_me

saruman_me

Üye
Yurdum markasi umarim basarili olur kore tayvan yiyecegine ulkem yesin..

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Bilgisayarını aldım keşke dediğim zamanlar oldu. Word'de yazı yazarken ısınır mı bilgisayar be. Şu sıralar ETS'de bile doğru dürüst ısınmıyor o başka tabi. Şimdi akıllı telefonu da keşke dedirtir gibi geliyor bana.

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
şaglam yaptıklaeı sürece marka farketmez

• Beğen

MaxipmaN

Üye
evlat olsa sevilmez

• Beğen
fingerback5

fingerback5

Üye
Fiyatına göre güzel bence.

• Beğen
anisti

anisti

Üye
evet ilgi görmez bu kadar marka varken

• Beğen

by-pegasus

Üye
yarışa casper da girdi

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sevimli hayalet CASPERde telefon işine girdi ya daha bu saatten sonra ne elde edeceklerse merak ediyorum?!!!

Piyasada zaten o fiyat aralığında daha iyi telefon bulmak mümkündür. Gereksiz bir hamle bence...

Üst Alt