belgeadam
Üye
-
Konu Sahibi
-
Deli dehşet bir alet. Çift işlemci yüksek frekanslı. Altına bir laptop soğutucu alırsın hiç ısınma olmaz.Selam arkadaşlar. Game pc alma niyetim var. ısınma sorunu olmayan beni epey bir götürecek iyi bir dizüstü pc arıyorum. Birkaç farklı yerden kıyaslama yazısı okudum casper excalibur game pc konusunda iyiymiş. lenovo ve hp ile karşılaştırmasını okudum excalibur önde gidiyor. Isınma olayını emen yapısı biraz casper excalibur almamı zorluyor ama önerilerinize de açığım. Fiyat aralığım 5-7 bin civarı. Almak istediğim model şurada:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Casper servisleri beş para etmez. F/P olarak alınabilir ama servis felan var sanmayın.Deli dehşet bir alet. Çift işlemci yüksek frekanslı. Altına bir laptop soğutucu alırsın hiç ısınma olmaz.
@DeV/AsA @sinan yüksel @Buğra önerileriniz ne olur ?
gördüğüm kadarıyla zaten ısınma sorunu yok bilgisayarda. esas olan şu aslında: gamer bilgisayarlarda normal bilgisayara konulan sistemler olursa ısınır. üstün performansın ana sebebi oyun için üretilenlerin oyuncularla buluşturulması. söylenenleri de biraz haksız buluyorum. neden derseniz GeForce GTX 1650 modelini kullanan pek çok pc üstün performans sergiliyor sınıfına dahil edilmiş.Deli dehşet bir alet. Çift işlemci yüksek frekanslı. Altına bir laptop soğutucu alırsın hiç ısınma olmaz.
@DeV/AsA @sinan yüksel @Buğra önerileriniz ne olur ?
Evet asus bilgisayar bileşenlerinde kalite 2013 Marttan beri anakartını kullanıyorum. İlk ayarında çalışıyor.Alacaksan al bir tane asus biraz daha az özellikli olur ama bir lokma aşım dertsiz başım misali kafan rahat olur.
Aynen, ben de ASUS-un kalitesine hayranım, 12 senelik bir anakartı bile ilk günkü gibi çalışıyor.Evet asus bilgisayar bileşenlerinde kalite 2013 Marttan beri anakartını kullanıyorum. İlk ayarında çalışıyor.
Hatta 4 ay öncesinde cpu'nun hız aşırtma turboboost olayını desteklediğini , ahcı moduna almayı öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?