casper bmy3230c notebook gt635m güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

albay02

Üye
    Konu Sahibi
casper bmy3230c notebook gt635m güncelleme sorunu
gt635m ekran kartım bir türlü güncellenmiyor windows 8.1 yükseltim eski sürüm driwer yüklü ama yeni driwerleri yüklemiyo

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Nvidia GForce Experience yükle kardeşim nvdia sitesinden indirip. O kendiliğinden güncelliyor.

albay02

Üye
    Konu Sahibi
hocam hepsini denedim malesef olmuyo bu notebookda nasıl bi ekran kartı var anlamadım desteklenmıyor diyobide sürüme güncel demesi grip 2013 sürüm yüklü pcde

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yalnız bu ekran kartının driver ı zaten. Bunun olmama gibi bir ihtimali yok sitede her model için uyumlu olarak bunu yayınlıyor

albay02

Üye
    Konu Sahibi
forumlarda araştırdım inf dosyası eksik filan yazıyo modifiyeli driver lazımmış dosyalar deişcek felan bu pc neye göre üretildi anlamadım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ekran kartına ait herşeyi kaldır bunun güncelinin indir yükle

albay02

Üye
    Konu Sahibi
hocam driwer yüklemeti biliyom nvidanın sorun farklı yüklenmiyo çok kişide böle olmuş anlamadım nasıl uyumsuz oluyocasper müşterı hizmetlerı bios güncellenmeli diyor yoksa kuramazsın diyor dorumu

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Nvida ya e-posta at bakalım çözümü nasıl olacakmış sor link filan iste. Yardımcı olurlar. Benim de ilk zamanlar grafiklerin birbirine geçmesi olmuştu 740m nin ilk çıktığı zamanlar. İki üç güne güncelleme yaptılar düzeldi. Yani 640m kullanıyor kardeşim onun böyle bir sorunu olmadı hiç ki ben bakıyorum şimdi driver programında senin model için de uyumluluk var

albay02

Üye
    Konu Sahibi
burda casper serviside kuramadı her driweri denediler biosdanmı acaba sürüm eski güncell diyo aradığımda

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aynen bios da yapabilir. Sen modelini filan gir de 8.1 için için driver ını indirCasper sitesinden driverlarına bak bi. windows 8 için olanlar da uyumlu olabilir. Orada sen bios driver ına bak indir kur bi

albay02

Üye
    Konu Sahibi
sadece eski sürümü kabul ediyo başka yok oda casperin sitesindekinicasper bios driwerlerini kapamış windows 8olan eski sürüm oyunu açmıyo hata verıyoyarın casper teknik servise güncelleteyim biosu yoksa garantide çözsünler sorunu tşkr ederım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
ne demek kardeşim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. En doğrusunu teknik servis bilir ve yapar zaten. Düzelir inşallah sorunun

albay02

Üye
    Konu Sahibi
saolun yarın çözüme ulaşırsa burdan paylaşırım çözümü