Casper 7 android 4.0.3 root

Sponsorlu Bağlantılar

sekil_27

sekil_27

Üye
    Konu Sahibi
Casper 7 android 4.0.3 root
CASPER TABLET KULLANİO ROOT YAPAMAYAN KALMASİN; GECELİM SİMDİ
TABLETLE BASLJYALİM;

AYARLAR-GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİ-USB HATA AYIKLAMAYI TIKLAYIN,UYANIK KALI İŞARETLEYİN-SAHTE KONUMLARI İŞARETLEYİN,AYARLAR-GÜVENLİK-BİLİNMEYEN UYGULAMALARI YUKLEYİ İŞARETLEYİN TABLATTE VARSA HAFIZA KARTINIZIDA ÇIKARTINNN, ,
ICS4.0 ,ROOT PRORAMI VAR;

ADRESİNDEN BU DOSYAYI İNDİRİN VE PC DEKİ C KLASÖRÜNDE RARDAN AÇIN, DOSYAYI KLASÖRDENDENDE CIKARIP DİREK C KLASÖRÜNE İKİ DOSYA HALİNDE ATIN BU ÖNEMLİİİ, ICS_Root_Unlocker TIKLAYIN HEPSİ BUKADAR ARKADAŞLARR,SUPER USER MENUYE GELECEKTİR;

NOT;FLASH PLAYER YUKLEMEK İCİN GEREKLİ,SİSTEMDE 10.2 YUKLU OLDU İCİN FLASHPLAYER 11 KURULUMU YAPİLAMİYORDU BU YOLLAN ROOTLANİP SİSTEMDEN XPLORE İLE 10.2 Yİ SİLİP TABLETİ SİFİRLAYİP TEKRAR BASLATİP FLASH PLAYER 11 İ KURUN

erdinc_19

Üye
link ucmus

adnn1453

Üye
Ya zip dosyasi ortada yok 404 veriyo :(
Ya acil su linki duzler misiniz

jakamo

jakamo

Üye

burak.tolga

burak.tolga

Üye
kardeşim bu olayı yaparken benim tablet kapandı açılmadı casper yazısı geliyo android logosu geliyo sonra siyah ekran acil yardım pls :(

• Beğen
Tepkiler: xxozgurxx
jakamo

jakamo

Üye
burak.tolga
17:23:06 12.04.2013

kardeşim bu olayı yaparken benim tablet kapandı açılmadı casper yazısı geliyo android logosu geliyo sonra siyah ekran acil yardım plsCasper 7android 4.0.3
©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©
jakamo
22:12:55 18.04.2013

tablete otg kablo tak.ucuna usb klavye bagla. Ses- tusuna basili tutarken acma tusuna ayni anda bas. Yesil yazili ekran gelir .sonra menu acilir. Orada reset all dataya klavyenin asagi yukari tusuyla git. Entere bas .tablet yeniden acilir sorun cozulur..

meriy_

Üye
Benim casper via 7 tabletim var. Normal oyun oynayıp kilitlemiştim(kapatmıştım) hatırlamıyorum. Ancak bi sorun yoktu. Bidaha açmaya çalıştım. Kilitlemişsem diye bir kere açma-kapama tuşuna bastım. Ancak bişey olmadı. Bende uzun süre açma-kapama tuşuna bastım. Sadece parlak ışıklı siyah ekran çıkıyor. Yani açılıyor ama bir şey çıkmıyor. Ne yapmalıyım? Yardım ederseniz çok sevinirim

meriy_

Üye
Ayrıca androidi 4.1.1

ferhat topcuglu

Üye
Arkadaşlar güvenli modda çalıştırıp tik attığınız seçenekleri silin...

Güvenli mod için tableti güç tuşu+ses açmatuşuna basılı tutun CASPER yazısı gelince parmaklarınızı tuşlardan çekin

blntsrm200

blntsrm200

Üye
Kardeş konu hortlamış gibi olcak ama link verebilirmisiniz ya da linki yenileyebilirmisiniz rica etsem :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt