Casio, Anroid 4.0 işletim sistemli ve dört çekirdekli akıllı telefon hazırlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Casio, Anroid 4.0 işletim sistemli ve dört çekirdekli akıllı telefon hazırlıyor
Çok fazla etkin olmasa da akıllı telefon pazarındaki üreticilerden birisi olan Casio, Android 4.0 işletim sistemiyle gelen ve dört çekirdekli işlemciden güç alan yeni bir model hazırlıyor. Önümüzdeki ay İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi ile birlikte dört çekirdekli işlemci kullanan telefonların sahneye çıkması beklenirken, Casio'nun hazırladığı yeni telefonun da teknik özellikleri ve tasarımı itibariyle son derece rekabetçi bir yapıda olacağı ifade ediliyor.

DroidLife sitesinin haberine göre 4.5-inç veya 4.7-inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran ile gelecek olan telefondaki dört çekirdekli işlemcinin hangi üreticiye ait olduğu ve hangi frekansta görev yaptığı gibi detaylar da henüz netlik kazanmış değil. 8 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya ek olarak 2 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya da sahip olan teefonda yakın alan iletişimi teknolojisi NFC ve 4G LTE için desteklerine de yer veriliyor. Kasa kalınlığının 8mm'nin altında olması ve 2000 mAh kapasiteli pil ile gelmesi beklenen yeni telefon aynı zamanda microSD kart slotu, microUSB potu ve 3.5mm kulaklık girişi gibi detayları da bünyesinde barındıracak.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Android 4.0 işletim sistemiyle gelecek olan telefonun çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz net bir bilgi olmamakla birlikte Amerika pazarında Verizon tarafından kullanıma sunulabileceği de gelen haberler arasında yer alıyor.

Kaynak:

by*cambaz

Üye
tipsiz bir telefon

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tegra 3 varmı ki acaba?

Türe

Türe

Üye
bu ne abi ya :kop: 3310 un yeni varisi sanırsam :naughty:

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu tasarım için çok düşünmüşler mi?:D

SHS

SHS

Üye
gerçekten Casio biraz dışına da baksın :ehe

CorbyW

CorbyW

Üye
Eğer altınızda kırmızı Ferrari varsa ve ya F1 Pilotu iseniz yakışır bu tellifon. :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence tasarım iyi ama bayağı büyük bi cihaz bu.

franzliszt

franzliszt

Üye
son cümleyidemi casio açıklamış :))

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Ya resim ya haber fake haber 8 mm altinda denen tel resimde 18 massallah

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bence haber doğru ama telefon bu resimde gördüğümüz telefon değil...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Donanım Haber'den alıyorum zaten bunları.Oradaki resim buydu.Google görseller bölümüne aratın çıkacaktır sanırım:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt