Uygulama Carrefourdan Alınmış S3 Rootlu?

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Carrefourdan Alınmış S3 Rootlu?
Merhasa,
Teyzem carrefourdan s3 almış. Orada açmış yani 0 urun ancak ekranında jelatin vardı ve tek sorun bu da değil. Telefon rootlu gelmiş. Yani supersu kurulu telefonda ve sistem uygulaması olarak kurulu. Ayrıca normalde S3de olmayan sistem uygulamaları da var. (dropbox, kleek, paper artist, Google chrome, opera mini s suggest, flipboard...) Telefona baktım orjinal bildiğimiz s3 ile yazılım dışında fark yok. Ayrıca alırken bunda kvk garantisi yok alıyorsunuz biz evinize gelip alıyoruz demişler.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Sistem uygulaması derken bunlar silinemiyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kosigin

Üye
Yurt disindan gelmis olabilir turkiyede kullanmak icin root yapmislardir ve ariza yama yuklemislerdir hatti gorsun diye

0MG90

Üye
Öyle saçmalık mı olur Geri verin

O sistem uyg. hepsi stock romda var zaten orda bi farklilik yok samsungun sacma sapan bloatwareleri iste Roota gelince belese root yapmislar iste daha ne istiyon

Tepkiler: Silinen Üye 1145465

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
O sistem uyg. hepsi stock romda var zaten orda bi farklilik yok samsungun sacma sapan bloatwareleri iste Roota gelince belese root yapmislar iste daha ne istiyon

Opera mini, Chrome, Dropbox geliyor mu? Nasıl bir saçmalıktır bu?

2523690

Üye
kardeş o telefon ikinci el

esmeran3

Üye
Kardeşim telefonun ikinci el olma ihtimali bayağı bi çoktur neden dersen geri iade bi telefonu satmış olabilirler ! Dikkat et geri ver yenisini iste ! hemen zaman geçmeden

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Kutuyu orada sıfır açmışlar.

esmeran3

Üye
o önemli değilki yeni kutu jelatini çekilir arkadaşlar siz yeterki satmak isteyin !

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
o önemli değilki yeni kutu jelatini çekilir arkadaşlar siz yeterki satmak isteyin !

Ama hiçbir hasar yok iadeyse de sorun değil ekstradan jelatin olmuş oldu. Ancak bence carrefour'un yaptığı bir şey bu. Sonuçta eğer iade etmiş olsa jelatini çıkartırdı adam.

Tepkiler: The Shadow

0MG90

Üye
Sıfır cihaz öyle olamaz hacı Geri verin, almazlarsa da tüketici hakları mahkemesine kadar giderim de

Tepkiler: 2523690

esmeran3

Üye
Ama hiçbir hasar yok iadeyse de sorun değil ekstradan jelatin olmuş oldu. Ancak bence carrefour'un yaptığı bir şey bu. Sonuçta eğer iade etmiş olsa jelatini çıkartırdı adam.

Kardeşim gel ben sana bi kutu yapıyım ve arkadaştaki s3 ü koyup sana veriyim ve sıfır bi s3 vercem fark edecek misin cihaz 1 günlük de olabilir 2 günlük de 1 haftalık da ben o kadar telefon aldım sattım hiç görmedim öyle jelatinli root lu

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Sıfır cihazda root olmaz jelatinde olmaz,yani o telefon sıfır değil

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Hocam root carrefour yüzünden var herhalde. Sonuçta KVK garantisi yok yurt dışından getirirken işlem yapmak için atmışlardır. Sonuçta MD5 editleyecek değiller.

Tepkiler: The Shadow

0MG90

Üye
Ne alaka kayıt yaptıracaklarsa IMEI lazım roota ne gerek var. Biri geri iade etmiş onuda koymuşlar 0 olarak. Sözde 0.

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Ne alaka kayıt yaptıracaklarsa IMEI lazım roota ne gerek var. Biri geri iade etmiş onuda koymuşlar 0 olarak. Sözde 0.

Olabilir neyse sorun değil. Garanti zaten pek gerekli bir şey değil. Garantiside özelmiş zaten KVK olmadığı için sorun çıkarmazlar ben aldığımda böyleydi filan der. En kötü ben stock rom atarım.

Keske benim s3 te bana oyle gelseydi

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Yani supersu yüklü içinde ve silinemiyor rootludur herhalde eminde değilim ama.