Carlos Carvalhal, takımın aldığı galibiyetlerin devam edeceğini söyledi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Carlos Carvalhal, takımın aldığı galibiyetlerin devam edeceğini söyledi.
Trabzonspor galibiyeti Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal’ı gelecek adına da umutlandırdı. Portekizli hoca, UEFA Avrupa Ligi’nde Maccabi Tel Aviv ile deplasmanda yapacakları zorlu karşılaşma öncesi, şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’u deplasmanda dize getirmenin kendilerine büyük moral olduğunu söyledi. Sezon başından beri bir çok sorun yaşadıklarını dile getiren Carvalhal, “Basamakları yavaş yavaş çıkıyoruz. Yeni yeni takım olmaya başladık. Oyun sistemimiz oturuyor ve ideal kadromu da oluşturdum. Yani, yeni kanatlanmaya başladık” diye konuştu.

Forvette sorun var

Maccabi Tel Aviv’e karşı İstanbul’daki ilk maçta çok başarılı bir oyun sergilediklerini ve sahadan farklı galibiyetle ayrıldıklarını söyleyen Carvalhal, “Rövanşta da aynı başarıyı göstermek istiyoruz. Benim için şu anda takımda tek sorun var o da forvet bölgesinde. Almeida ve Mustafa’nın daha aktif olması lazım” dedi.

Necip Uysal bekleniyor

Sakat oyuncuların fazlalığının da kadro oluşturmada kendisini zor durumda bıraktığını dile getiren Carvalhal, şöyle devam etti: “Fernandes ve İbrahim, sakatlık sonrası takıma girdi. Genç Necip de aramıza dönerse orta sahada daha güçlü oluruz.”

Avrupa Ligi hazırlığı bugün başlıyor

Haftay Trabzonspor galibiyetiyle kapatan Beşiktaş’ta futbolcular dünü izinli geçirdi. Siyah beyazlılar, Avrupa Ligi’ndeki Maccabi Tel Aviv maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt